Fassbinder
Yasaklanmış
Ödeme alanlar var ama bekleyip görücez yatırırlar inşallah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başka bir kanal için başvuru yapsak, yine aynı maili versek sorun olur mu acaba?
tek paypala maximum kaç kanal bağlıyorsunuz? (paypala 7 tane mail bağlama var onu biliyorum)
Çizgi film ve normal film baglarsak atarlarmı hocam? denedinizmiherhangi bir limit olduğunu duymadım. benim 7 üzerinde kanalım mevcut aynı paypaldan.
Çizgi film ve normal film baglarsak atarlarmı hocam? denedinizmi
çizgi film, dizi, film içeriklerini kabul etmiyorlar, edilirsede tespit ettikçe çıkartıyorlar...
denemek isterseniz mutlaka deneyin en güzel sonucu öyle alırsınız hocam. kabul etmezsede bişey kaybetmezsiniz..
Yeşil alana tıkla orda açılan sayfada en altta X işaretinin yanındaki boşluğa mouse un sol tuşu basılı şekilde imzanı at tamamdır.Merhaba.
Ben Freedomdan ayrılıp bu partnere başvuru gönderdim ve hemen davet geldi onayladım.Para kazanmaları açtım konuyu biraz gezdimde imza falan diyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecekmisin ?
Şöyle birşey gelmiş maile pek anlamadım ne yapmam gerekicek.
![]()
Yeşil alana tıkla orda açılan sayfada en altta X işaretinin yanındaki boşluğa mouse un sol tuşu basılı şekilde imzanı at tamamdır.
Valla kimseyi kandırıp vebalini alıcak birine benziyomuyum ordan bakınca [emoji1]Yaptım submit signature dedim complete dedi bitti herhalde 7 Dolarım var sıfırlanmış ama olsun .
Usta bu partnere sırf her ay ödeme yapıyor diye geçtim ilk mesajda öyle yazıyor.Gerçeken yapıyor değilmi bu zamandan beri kullanıyorsun.
Valla kimseyi kandırıp vebalini alıcak birine benziyomuyum ordan bakınca [emoji1]
Hayırlı olsun kardeşim hoşgeldin aramıza sende..Yok reis estafurullah k.b . Dashboardda açıldı şuan profilide doldurdum herşey tamam değilmi. 7 dolar gitti onu vermezler herhalde0 landı 0 dan başlangıç yapalım.Herşey için çok teşekkürler şimdiden.
Hayırlı olsun kardeşim hoşgeldin aramıza sende..
geçen ay ödeme alamadım,mail attım bu ay ödeyeceklerini söyledi,umarım kapanan kanalın parasını yatırırlar,benim tercübem bu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.