Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu quiz de ufak rakamları bile paypal ile almak riskli midir? 10$ ödeme de bile hesabımıza bloke gelme şansı var mı?
yok hocam küçük rakamlarda bloke olacağını sanmam ben 2 ay önce 4 haneli almıştım pp den sorun da olmamıştı. Biraz da pp hesabının ne kadar uzun süredir kullanıldığına bakıyorlar sanırım. Yani 3 günlük pp hesabına 4 haneli gelirse bloke gelmesi normal gibi.
Bu arada kesinleşme bende tamamlanmış sanırım. Toplam para görünüyor ama tek tek kanalları göremiyorum sayfa açılmıyor.
şuan quiz dashboarda girebilen varmı giriş yeri kaybolmuş
Arkadaşlar quiz kanal bağlıcam ülkeler rusça olmuş fakat google translet yada diğer yerlerde Türkiye nasıl yazılıyor diye baktim eşleşen göremedim :S birde neden olduğunu anlayamadım daha önce sıkıntı yaşamıyordum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.