QuizGroup Network

geçen ay quize bagladıgım,hiçbi sorunu olmayan kanalların +15 özelligi gitmiş.kanalların içerisinde sorunlu hiçbi video yok yani telif filan yedi onun için bu özellik gitti olayı degil.yeni bagladıgımız kanallarda zaten +15 özelligi eklenmiyordu bi süredir ama daha önce baglanan kanallarda sorun yoktu.bugün 3-4 kanala girdim 1-2 ay önce quize bagladıgım ve hepside aynı şekilde.hadi yeni kanalların +15 özelligi açılmıyor onu anladıkta arkadaş eskileri neden iptal ediliyor?... :) 1 ay boyunca bisürü uzun video atmışım,şimdi 20dk lik video yükletmiyor +15dk için onay yapın diyor.

1 aydır bu var hocam. 5 ay önce attığım kanalında +15 gitmiş ama içindeki +15'lere birşey olmamış.

Haydi quiz şu paneli bir düzeltde sokalım artık kanalları..

geçen ay quize bagladıgım,hiçbi sorunu olmayan kanalların +15 özelligi gitmiş.kanalların içerisinde sorunlu hiçbi video yok yani telif filan yedi onun için bu özellik gitti olayı degil.yeni bagladıgımız kanallarda zaten +15 özelligi eklenmiyordu bi süredir ama daha önce baglanan kanallarda sorun yoktu.bugün 3-4 kanala girdim 1-2 ay önce quize bagladıgım ve hepside aynı şekilde.hadi yeni kanalların +15 özelligi açılmıyor onu anladıkta arkadaş eskileri neden iptal ediliyor?... :) 1 ay boyunca bisürü uzun video atmışım,şimdi 20dk lik video yükletmiyor +15dk için onay yapın diyor.

Videolar acik ama degil mi?

Şu aşamada kanal bağlayan yada bağlayabilen var mı yoksa herkez beklemedemi ?

sabah 2 kanal soktum partnere bir sorun yok beyler? ama siz aynı dashboard a deniyorsanız bilemiyorum..

Aynen Türkiye hangisi bilsek seçemiyorum bende dünden beri bi kanal sokamadım.

Quiz temizliğe başlayacak sanki yine.Yt acayip sıkıştırıyor herhalde.Ödemelerde durdu bekliyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir sorun görmedim ben tur yazdım turkey cıktı ala ala hiç rusca falan da karşılaşmadım:S dilerseniz ref linkimi verim oradan üye olun:D ben 2 kanalıda kendi refimle aldım partnere:S dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım

"
Notice
Постарайтесь привлечь необходимое количество подписчиков и достичь минимального количества просмотров и возвращайтесь на сайт для подключения к партнерской программе!" ne diyor bu ya

"
Notice
Постарайтесь привлечь необходимое количество подписчиков и достичь минимального количества просмотров и возвращайтесь на сайт для подключения к партнерской программе!" ne diyor bu ya
Ceviri ye yapistirin hocam.

"
Notice

abone yetersiz anladığım kadarıyla

"
Notice

Gereken abone sayisi ve yeterli minimum izlenime ulasinca tekrar basvurun, diyor.

ben ilk defa Quiz'ile çalışacam az miktar kazanç sağladık ama login kısmı yok girip ne alemde bakamıyorum panelden kazanca

birde kanal ekleyebiliyormusunuz şu anda

2 tane 4 haneli kanal telifden kapanmıstı.0 olarak kesinleşmiş excellerindede kazançlar 0 olarak görünüyor.Böyle sorun yasayan oldumu daha önce ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri