QuizGroup Networke bağlanalı 1. yılımı doldurmuşum

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Merhaba arkadaşlar, QuizGroup Network e bağladığım ve aktif olarak kullandığım kanalları inceliyordum fark ettimki 1. yılımı doldurduğum bir kaç kanalım var. Günümüzde kanalların açık olma süreleri bile ortalama 1 ay olmazken hemen hemen her gün aktif kullandığım kanalımın son 1 yıldır QuizGroup ta olması benim için güzel bir duygu.

İlk günden beri bu zamana kadar hiç bir ödeme döneminde herhangi bir sorun yaşamamış olmam ve bu foruma QuizGroup u tanıtıp belkide çoğunuz için yol gösteren olmak benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu.

Mutluluğumu dostlarımla paylaşmak istedim.

Herkese bol ve sıkıntısız kazançlar...

cw8acwp7vnn1s77d7.gif

Son düzenleme:
nice yıllara umarım daha uzun süre açık kalır kanalların.Darısı bizlerin başına.

1 yıllık açık kanal mı olur arkadaş
bizimkiler 3 - 5 ayda kapanıyor :)

Benimkisi 3 subat hemde. Böyle aktif yillanmis kanallardan bizde var yani :eek:

1.5 yıldır açık olan 103.000 aboneli ve 25 milyon izlenimli kanalım kapatıldı. Çok güvenmemek lazım ben de sizin gibi seviniyordum hep. :(

Umarım hiçbir sıkıntı yaşamazsınız daha yıllarca da açık kalır inşallah.

1.5 yıldır açık olan 103.000 aboneli ve 25 milyon izlenimli kanalım kapatıldı. Çok güvenmemek lazım ben de sizin gibi seviniyordum hep. :(

sizinde durumunuz kötü olmuş geçte olsa geçmiş olsun :( teşekkürler iyi dileğiniz için...

---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Benimkisi 3 subat hemde. Böyle aktif yillanmis kanallardan bizde var yani :eek:

ne güzel ne mutlu size, umarım hep açık kalır..

ben herhangi bir yarış içinde değilim, 1 yılı doldurmasının sevincini paylaşıyorum.

1.yılının şerefine kanalı çekilişle verirsin artık nice senelere

quizde tek kanalım var o da 11 ay oldu bağlanalı.inş sorunsuz devam eder.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Quiz i bu foruma tanıttığın için sana minnettarım.. Bol kazançlar..

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Quiz i bu foruma tanıttığın için sana minnettarım.. Bol kazançlar..

teşekkürler hocam sizede bol kazançlar :)

nası o kadar süre tutuyosunuz ya benim kanallar max. 1 ay sonra flag :D

kısmet hocam :) pek fazla rakip olmayan orta seviyede kazandıran bir kanal ondan olabilir.

Maşallah hiç kazandırmıyormuş :D
İnşallah kapanmadan daha uzun süre gider

teşekkürler hocam iyi dileğin için, inşallah siz daha çok kazanırsınız..

Hadi bee intihar ederdim heralde [emoji20] o kadr izlenm ve aboneli kanali kolay kolay kapatmamalari lazim aslnda.saygi falan kalmamis.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri