QuizGroup New Monetization Suspension Policies

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Life konusunda gormussun zaten yazdigim seyi. Adamlara mail atip sordum, quiz neyse lifeda o zaten.

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

2 degil abi 3 puanda kapatilacak. Mantik su, bundan sonra her ihtar 1 puan sayiliyor. Telif hakki 1 puan, topluluk 1 puan ve dunya engeli 1 puan. 1 topluluk yersen 1 puan aliyorsun, 1 telif yersende ayni sekilde ve dunya engelide oyle. Toplamda 3 puana ulastiginda hesabina mail geliyor 40 gun icinde para kazanman kapatilacaktir diye. Eger sen bu 40 gun icinde bu ihtarlarin 1 tanesinden kurtulmazsan kanalin para kazanmasi 6 ayligina kapatiliyor. 6 ay icinde herhangi bi ihtar yemezsen sure sonundada para kazanmasi tekrar aciliyor.

Ee madem bize 40 gün süre verilecek bu daha iyi değil mi? Bir anda kapanmasından? 40 güne kadar ödemeler yapılmış oluyor zaten.

Ee madem bize 40 gün süre verilecek bu daha iyi değil mi? Bir anda kapanmasından? 40 güne kadar ödemeler yapılmış oluyor zaten.

O 40 gunluk surec icerisine giren kanallarin odemesini yaparlar mi yapmazlar mi bilemiyorum. Ayrica bi anda giden para kazanma durumlarininda sona erecegini sanmiyorum. Ayni sekilde o durumlarida yasariz fakat bu 3 puandan sonra para kazanma gitmesi ekstra bisey. Bunun yaninda durduk yere spam diye kapatilan kanallarda cabasi. Onceden 2 telif 2 topluluk dahi olsa hatta kanal kapansa dahi parasini aliyoduk, simdi oda yok.

Spamcı ve partner calısanlar için dünya engeli yememek için kullandıgı teknik bellidir telif'de zaten şansa kalmış birşey

Nerde la bu spam bitmez diyenler :D Adsense bitece artık :D

3 Ay önce ki quiz yorumlarıma bakarsanız bugünlerin geleceğini söylemiştim. :p

Spamdan kapanan kanalın parasını büyük ihtimal ile öderler tabi para kazanma gitmezse Adsense'den farkı olacağını sanmıyorum spam konusunda.

Spamdan kapanan kanalın parasını büyük ihtimal ile öderler tabi para kazanma gitmezse Adsense'den farkı olacağını sanmıyorum spam konusunda.

Life'a mail atip sordum hocam. Adamlar duydugumuza gore artik google kapanan kanallarin parasini odemeyecek dediler. Life ve quiz zaten ortak gibi, birbirlerinden farki olacagini sanmiyorum. Yinede merak edenler quiz'ede mail atip sorabilir.

Kanallardaki topluluk ihtarları kalkmıyor mu belli bir süre sonra? Bilen var mı?

Bedavaya topluluk yedik anasını satayım. Attıgım videoyu cnn de bbc de attı benimkisi 700 k oldu onlarınki 400k da kaldı topluluk geldi. Onlarsa sağlam ne sacma bir oluşum bu youtube ya! Hani dese biri ben youtube da çalışıyorum sabaha kadar döverim sonra uyurum biraz kalkar gene döverim birader.

Life'a mail atip sordum hocam. Adamlar duydugumuza gore artik google kapanan kanallarin parasini odemeyecek dediler. Life ve quiz zaten ortak gibi, birbirlerinden farki olacagini sanmiyorum. Yinede merak edenler quiz'ede mail atip sorabilir.

Eyvallah hocam bilgilendirme için onu görmedim ben bilinçsiz spamın önüne geçmişler diyebiliriz o zaman

Eylülde kapanan kanalların ödemesi kasım 27de ödenecekti.Onlar ne olacak birisi quize mail atabilir mi ?

şu soruyu biri sorsa kucugumse alnindan buyugumse yine alnindan opecem nerdee :D

Aynen bende abi.Ben şimdi soracam ama en son sorduğumda otomatik mail yollamışlardı kapanan kanalınızın parası 57 gün sonra ödenir diye.

Benim eylül ayında kapanan kanalların ödemesi panele yansıdı onları öderler heralde inşallah yani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri