QuizGroup New Monetization Suspension Policies

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Partnerlerde ünlem geleceği konusu hakkında kesin bi bilgi var mı ? Genelde rakipsiz,telifsiz kategorilerde çalıstığım için bu beni pek etkilemezde diğer türlü olursa isler zora girer. :D

Partnerlerde ünlem geleceği konusu hakkında kesin bi bilgi var mı ? Genelde rakipsiz,telifsiz kategorilerde çalıstığım için bu beni pek etkilemezde diğer türlü olursa isler zora girer. :D

Adsense gibi olacak. Youtubedan alip editlemeden youtube atarsan dolar yanmaz suan adsensede oldugu gibi. Soylediklerine gore onumuzdeki ay, yani 4 gun sonra aktif edeceklermis.

ben
‎18‎:‎47 In the past, Google was paying for the closed/disabled channels to networks. Still they pay for the Adsense users.
BBTV/Viso
‎18‎:‎48 Yeah
ben
‎18‎:‎48 Is there any update about that?
BBTV/Viso
‎18‎:‎48 What do you mean?
ben
‎18‎:‎49 If one of our channels in the network get disabled will we pay to channel owner?
‎18‎:‎50 I ask that to the FullScreen support but they haven't answered yet.
BBTV/Viso
‎18‎:‎50 Yes
All of their revenue up until the day they stopped earning.

BBTV kapanan kanal ödeniyor diyor.

Bir soruda ben sorayim ...

Butun bu yenilikler bekleniyordu. Bunlar daha iyi gunlerimiz. Fakat tum bunlarin disinda hani Yt 'nin ayda 1-2 defa yaptigi kanallari spamdan kapatma furyasi (Kanal icine herhangi bir ceza ibaresi olmadan) sonucu ucan kanallarin paralari odenecek mi bu da ayri bir muallak .....

Dalga geciyolar heralde :D Neyse bakalim 1-2 aya belli olur hersey. Lifeda "duydugumuza gore" dedi. Belki bunlarda kelek yapmaya karar vermistir artik hic birine guvenemiyorum

Canım BBTV böyle diyor da sanki Creative Nation ödüyor muydu? Google bize ödemiyor diyor. Al işte en üst düzey MCN yetkilisi ki CN'i donunda sallar ödüyoruz diyor. Bir tanesine bile güvenmiyorum.

Arkadaşlar biriniz bakabilirmi 2Telif 2Topluluk yemiş kanalım var para kazanma gidecek maili geldi (40gün sonra) ben bu ayın parasını alabilecekmiyim. ? Benim için çok önemli :(

Son düzenleme:
adsensede tam olayı çözdüm çok iyi kazandım.ödemeyi alamadım.tamam dedim yılmadım.partnere geçtim.partnerdede ödemeler sıkıntı olucak. tamam arkadaş bırakıyorum ya :)

Kanal temiz olduğu sürece ödemede sıkıntı yok dimi ?

Sadece telifli sorunlu kanalların para kazanması gidecek.

Durum bu mu ? Buysa karalar ağlamaya gerek yok

Ağlamaya gerek yokta bu ay benim için önemli para vardı hesapta önceki ayının ödemesini büyük ihtimal alıcam zatende bu ayınkini almam lazım :(

Musicnationda acik kanalada geliyor bloke cpm yuksek diyorlar

ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri