QuizGroup Nisan Kazançları Mayıs Ödemeleri

S
  • Kullanıcı Shiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
1 hafta önce yaptıysanız bankaya ödenir muhtemelen . 1 webmoney gelen acaba banka ile aynı dashboarddamı?
aynı olduğunu düşünüyorum.çünkü o cüzdanın 3 kanalı vardı .21.08 dolar gelmesi gereiyord 21.18 mi ne geldi yani o kanal.başkası olacağını samıyorum farklı panel tek dashboard olarak.peki ne zaman ödenir bankaya muhtemelen ?

aynı olduğunu düşünüyorum.çünkü o cüzdanın 3 kanalı vardı .21.08 dolar gelmesi gereiyord 21.18 mi ne geldi yani o kanal.başkası olacağını samıyorum farklı panel tek dashboard olarak.peki ne zaman ödenir bankaya muhtemelen ?

kapanan kanallar banka ödemesi yapıldı 2-3 gün önce :)

Buradan son bir kez daha belirtmek istiyoruz konu önemli olduğu için:

Merhaba bir kullanıcımızın uyarısı üzerine farkettik. Kur normalde 2,64 olması gerekirken bir yazılımsal (1 saat boyunca) hatadan dolayı eksik kur tutmuş. Sistemimizde bu 1 saat içinde eksik kurdan işlem yapan taleplerin hepsi kayıtlı. Eksik giden ödemeler yarın ek olarak gönderilecek.

Elimizde olmayan bu hatadan dolayı özür dileriz. Bizi konu hakkında uyaran üyelerimize de ayrıca ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Böylece kısa bir süre ile kaldı sorun. Ancak yarın ödemeler bu kura göre düzeltilecektir.

Anlayışınız için teşekkürler.

Düşünmeniz bile yeter seviyoruz sizi ;)

Hocam Bu Kur Tam Olarak Neye Göre Giriliyor Nerden Bakmış Nasıl Farketmiş

Daha Önce Garanti Gişe Kurlarına Göre Demiştiniz Ben Oraya Göre Takip Etmeye Çalışıyorum Ama Hiç Aynı OLduğunu Görmedim.

Webmoneyalsat.com Dışında Nerden Takip Edicez Nasıl Fark Edicez Sorun Olduğunu ?
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

Arkadaşlar 2 hafta ödendi diye mesaj aldığım quiz banka ödemem hala gelmiyor. 3 haneli. Adamlar gönderdik diyor hala ortada yok. Böyle olan var mı başka? Kanal da sapa sağlam kapalı değil.

Daha Önce Garanti Gişe Kurlarına Göre Demiştiniz Ben Oraya Göre Takip Etmeye Çalışıyorum Ama Hiç Aynı OLduğunu Görmedim.

Webmoneyalsat.com Dışında Nerden Takip Edicez Nasıl Fark Edicez Sorun Olduğunu ?

hocam sorun için ben konusmustum.Nasıl farkettigimi sormusunuz işlemi yaptıgım sırada kur sitede 2,65 civariydi.benim işlemim tamamlandıgındada 2,64 civariydi ama bana gelen meblayi böldügümde kur 2,61 olarak çıkıyordu.Neyseki sorun telafi edilecekmiş.

Merhaba,

Garanti gişe kurunu sadece Garanti'ye gidip gişeye sorarak takip edebilirsiniz. Bu şekilde yaptığınızda benzerlik göstermediğini mi belirtiyorsunuz? Öyle ise bir kontrol edelim.

Bunun dışında 6 yıldır TR'deyiz ve bu dilimde ilk defa bir yazılımsal kur sorunu oldu. Burada belirtmek istediğimiz zaten her yıl ya da ay olan bir sorun değil. Bu durumu biz takip ediyoruz sürekli. DÜn sadece 1 saatten az bir süre bu durum yaşandı ve düzeltildi. 2,61 kuru alan sadece 9 kişi var binlerce işlemden. O kişiler de tespit edildi ve ödemeleri düzeltilecektir en kısa sürede.

Merhaba,

Garanti gişe kurunu sadece Garanti'ye gidip gişeye sorarak takip edebilirsiniz. Bu şekilde yaptığınızda benzerlik göstermediğini mi belirtiyorsunuz? Öyle ise bir kontrol edelim.

Bunun dışında 6 yıldır TR'deyiz ve bu dilimde ilk defa bir yazılımsal kur sorunu oldu. Burada belirtmek istediğimiz zaten her yıl ya da ay olan bir sorun değil. Bu durumu biz takip ediyoruz sürekli. DÜn sadece 1 saatten az bir süre bu durum yaşandı ve düzeltildi. 2,61 kuru alan sadece 9 kişi var binlerce işlemden. O kişiler de tespit edildi ve ödemeleri düzeltilecektir en kısa sürede.

siz garantiyle aynı kurdan hesap yaptığınızı söylüyorsunuz ama ben şuana kadar hiç garantiyle aynı kurunuzu görmedim hep daha düşük kurdan hesaplanıyor ya benim baktığım site yalan söylüyor yada siz...2 gündür dolar kuru alışı 2,67 iken siz 2,63-2,64 arasnda dolar alış fiyatı açtınız
Garanti Bankası Döviz Kurları - Doviz.com
Edit: 1 link daha ekliyimde garanti olsun... garanti bankasının orjinal sitesidir...
https://www.paragaranti.com/pages/doviz.jsp
gişe dolar kurlarınıda bu siteden öğrenebilirsiniz şuanda garanti bankası 2,671
http://finans.mynet.com/doviz/bankagise/

Son düzenleme:
siz garantiyle aynı kurdan hesap yaptığınızı söylüyorsunuz ama ben şuana kadar hiç garantiyle aynı kurunuzu görmedim hep daha düşük kurdan hesaplanıyor ya benim baktığım site yalan söylüyor yada siz...2 gündür dolar kuru alışı 2,67 iken siz 2,63-2,64 arasnda dolar alış fiyatı açtınız
Garanti Bankası Döviz Kurları - Doviz.com
Edit: 1 link daha ekliyimde garanti olsun... garanti bankasının orjinal sitesidir...
https://www.paragaranti.com/pages/doviz.jsp
gişe dolar kurlarınıda bu siteden öğrenebilirsiniz şuanda garanti bankası 2,671
Banka Gişe Döviz Kurları

Lütfen önce okuyun. Ondan sonra yazın. Rica ediyoruz. Hala site kuru diyorsunuz. Yukarıda açıkça yazdık. Garanti gişelerinde uygulanan kur uygulanıyor. Buradan bilgiyi çekiyoruz. Ayrıca belirttiğiniz gibi de bir fark yok sitelerle de. 2,6685 şu anda kur online platformda. Bizdeki kur (gişe kuru) ise 2,660 (GİŞE KURLARINDAN SONRA İŞLEM ESNASINDA KOMİSYON UYGULANDIĞINI UNUTMAYINIZ-SABİT)

Lütfen önce doğru algılayalım ondan sonra eleştirelim.

Sektörümüzde olan ve şu anda bu kurları uygulayan bir firma yok. Dilerseniz serbest piyasa ekonomisidir. Şu anda 2,66 biz verirken 2,6110 veren yerler ile çalışabilirsiniz. Elbette bu tamamen hakkınızdır.

Lütfen önce okuyun. Ondan sonra yazın. Rica ediyoruz. Hala site kuru diyorsunuz. Yukarıda açıkça yazdık. Garanti gişelerinde uygulanan kur uygulanıyor. Buradan bilgiyi çekiyoruz. Ayrıca belirttiğiniz gibi de bir fark yok sitelerle de. 2,6685 şu anda kur online platformda. Bizdeki kur (gişe kuru) ise 2,660 (GİŞE KURLARINDAN SONRA İŞLEM ESNASINDA KOMİSYON UYGULANDIĞINI UNUTMAYINIZ-SABİT)

Sektörümüzde olan ve şu anda bu kurları uygulayan bir firma yok. Dilerseniz serbest piyasa ekonomisidir. Şu anda 2,66 biz verirken 2,6110 veren yerler ile çalışabilirsiniz. Elbette bu tamamen hakkınızdır.

Bizi paypala mahkum etmeyerek. son derece hızlı ( diğer firmalar 2 güne kadar ödeme yapanları da var) ve güvenilir olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Kur farkı elbet olacaktır herkes gibi sizinde kazanmanız lazım. Sisteminiz süper ben memnunum

Son bi saatte ne kadar Değişti bilmiyorum ama 2,657 bozdunuz 12 dk evvel bu Verdiğiniz Garanti'nin sitelerinde 2,765 alış 2,682 satış gözükmekte bi yanlışlıkmı oldu acaba yine

Sent from my iPhone using Tapatalk

yo başka firmayla çalışmaya gerek yok zaten artık banka havalesi olarak değiştirdim ödeme yöntemimi bu saatten sonra 2,10 danda alsanız farketmez benim için

Son bi saatte ne kadar Değişti bilmiyorum ama 2,657 bozdunuz 12 dk evvel bu Verdiğiniz Garanti'nin sitelerinde 2,765 alış 2,682 satış gözükmekte bi yanlışlıkmı oldu acaba yine

Hİç bir yanlışlık yok artık. Bu konuda son açıklamamızı yapıyoruz. Kurlarımız www.webmoneyalsat.com üzerinde açık ve alalen sergileniyor. Bir gizli saklı yok. Giriniz ve bakınız. O kuru alacaksınız her zaman. GİŞE KURU VERİYORUZ. ATIK LÜTFEN SİTELERDE YAYINLANAN KURLAR İLE GELMEYİNİZ.

Yakın rakiplerimizle de verdiğimiz kuru şu anda onların verdikleri kurla kıyaslayınız. Mantıklı gelenle işlemlerinizi yapacaksınızdır.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 11:29 ---------- Önceki Mesaj 11:28 ----------

yo başka firmayla çalışmaya gerek yok zaten artık banka havalesi olarak değiştirdim ödeme yöntemimi bu saatten sonra 2,10 danda alsanız farketmez benim için

Yakında MASAK denetimleri bu konuda başladığında tekrar görüşelim yurt dışı ödemelerinde çıkan Ocak kanunlarından sonra.

Teşekkürler. İyi günler.

Hİç bir yanlışlık yok artık. Bu konuda son açıklamamızı yapıyoruz. Kurlarımız www.webmoneyalsat.com üzerinde açık ve alalen sergileniyor. Bir gizli saklı yok. Giriniz ve bakınız. O kuru alacaksınız her zaman. GİŞE KURU VERİYORUZ. ATIK LÜTFEN SİTELERDE YAYINLANAN KURLAR İLE GELMEYİNİZ.

Yakın rakiplerimizle de verdiğimiz kuru şu anda onların verdikleri kurla kıyaslayınız. Mantıklı gelenle işlemlerinizi yapacaksınızdır.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 11:29 ---------- Önceki Mesaj 11:28 ----------

Yakında MASAK denetimleri bu konuda başladığında tekrar görüşelim yurt dışı ödemelerinde çıkan Ocak kanunlarından sonra.

Teşekkürler. İyi günler.

Atara atar gidere gider diyorsunuZ yani hocam. Bizde başka işlerde çalışıyoruz ama işimiz eğer açıklama gerektiriyorsa açıklamamızı yapıyoruz. Burada anlayana kadar müşterimize anlatacaksınız hocam işiniz bu çünkü. Neyse hocam kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri