QuizGroup Nisan Kazançları Mayıs Ödemeleri

S
  • Kullanıcı Shiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Ben hala ödeme bekliyorum, gelecek olan 2 tane xxx rakam var ödeme yapılmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dashboardlarindada bi sıkıntı var hayırlısı bakalım 2 - 4 haneli aldım ama geri kalanlar hala ödenmedi bekliyorum bende.

Arkadaşlar bi kanalım dashboardan kendi kendine ayrılmış profil bilgileri ödeme yöntemi boş olarak sorunu hallettim bunu 12 mayısda farkettim ödeme yöntemini ekledim. ancak kesinleşme 0 gözüküyor excell dosyasında ise detaylarda xxx olarak gösteriyor bu kanalın ödemesini bu ay almam için ne yapmam lazım. mail atıyım diyordum ancak ne yazmalı ingilizce de çok az. yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır.Bu ay alma ihtimalim nedir hiç 10nundan sonra ödeme yöntemi ekleyen değiştirendeğil ekleyen ödeme alabilen arkadaş var mı yada 0 gözüküp para alabilen

Sizin 3 4 5 haneli ödemeleriniz varsa ben napayim saçma sacma mesajlar yazmayın! Yok 2 tane 3 hanelim var daha 1 deler vs vs bunlara gerek yok burda yazanlarin cogudnan fazla para aliyorim hic yazmis.iyim su kadar para yatacak diye

Sizin 3 4 5 haneli ödemeleriniz varsa ben napayim saçma sacma mesajlar yazmayın! Yok 2 tane 3 hanelim var daha 1 deler vs vs bunlara gerek yok burda yazanlarin cogudnan fazla para aliyorim hic yazmis.iyim su kadar para yatacak diye

kafanmı güzel bilader gündüz vakti bu kadar içme. deli ye bak ya :D:D

beyler arkadaşın üzerine fazla gitmeyin ...

tek haneliler geldi 3 haneliden ses yok webmoney

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri