hocam bana bu ayın sonu yazıyor kapananlara nasıl sizde 1 ay ertelemeli olmuş
bide ben anlasam kardeşim neden değiştigini
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bana bu ayın sonu yazıyor kapananlara nasıl sizde 1 ay ertelemeli olmuş
bide ben anlasam kardeşim neden değiştigini![]()
allah allah çok tuhaf hocam mesaj at istersen quize değişse herkesinki değişir seninki sadece neden değişsşnki oda var şimdi
ay sonunu bekleyecem daha sonra mesaj atmayı düşünüyorum
Paypal ile 16 mayısta ödeme almışım hocam.başlamış olması lazım[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam paypallar başlamadı mı
Paypal ile 16 mayısta ödeme almışım hocam.başlamış olması lazım
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ödeme zamanının sonlanmasına daha var hocam, bir sıkıntı olmamışsa mutlaka gönderir. Konuda 64. Sayfada filan paypal ile ödeme alanlar yazmış hep, belkide paypal ödemesi tamamlanmıştır. Eğer alacağınız varsada ay sonuna kadar mutlaka gelir14' ünde 1 doların altındaki paraları göndermiş ozamandan beri tık yok konuda kimse yazmıyor.
14' ünde 1 doların altındaki paraları göndermiş ozamandan beri tık yok konuda kimse yazmıyor.
Ödeme zamanının sonlanmasına daha var hocam, bir sıkıntı olmamışsa mutlaka gönderir. Konuda 64. Sayfada filan paypal ile ödeme alanlar yazmış hep, belkide paypal ödemesi tamamlanmıştır. Eğer alacağınız varsada ay sonuna kadar mutlaka gelir
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kedoo firması üzerinden gönderiyorlar, herhangi bir sorun yaşayan şuanlık yok gibi.. Quizin paypalı gibi kedoo yu da bloklamazsa sorunsuz devam eder..paypalda sıkıntı duzeldımı hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.