QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

İşlem tarihi ve saati

:

05.03.2015

17:04

GÖNDEREN : QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC MORGAN MORGAN BUILDING PASEA ESTATEROAD TOWN VGTORTOLA
ÖDEME DETAYI : LICENSE ROYALTY DECEMBER 2014

Enpara 4 hane geldi.

Hayırlı olsun hocam. Ödendiğine dair mesaj geldi mi?
Gelmediyse bizede göndermiş olabilirler. İş bankasına geç düşüyor çünkü.

Son olarak banka alt limiti 100$ mi arkadaşlar ?

Hala iki kapali hesap odenmedi.ah quiz ah. [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] hareket varmı sende.

mobil mesaj

hesap hareketlerine baktımda quiz 20 şubatta benim parayıda yatırmış. lan yaa insan 4 haneyi nasıl farketmez :D :D :D

4 haneli Aralık kapanan Webmoney hesabıma geldi.Şükür.. Ocak açıkları bekliyorum bir tek bankaya şimdi.

mart ödemelerinin konusu açıldı biz hala şubatı bekliyoruz

Bir adet WM ödemem için 10 martta yapılacağı bilgisi geldi. Banka ödemeleri için ise bazı ek bilgiler istemişler.

Saat 14:42 Quiz Webmoney Tek Hane Geldi 5 tane kanal için. 2015/1 ödemesi yazıyor. Kapanan kanal + açık kanalda varmış içinde.

Son düzenleme:
Saat 14:42 Quiz Webmoney Tek Hane Geldi 5 tane kanal için. 2015/1 ödemesi yazıyor. Kapanan kanal + açık kanalda varmış içinde.

sen böyle söyleyince bende açtım programı,bi baktım para sesi geliyor.meger 1 tane kanalın ödemesi gelmiş 2-3$,kanal açık ve 2015-01 payment diyor. not bu arada hem quiz hem life da 2015-01 ödemesi varmış benim gelmeyen,tek haneli 2-3 kanal.yüksek ödemeleri aldım,küçükler gelmemiş nedense ama bu gelmeyenler paypaldı belki ondandır.

Son düzenleme:
Kapanan kanalların aralık ödemelerini bankaya bi geçselerdide rahatlasaydık. Kaç gündür hiçbirşey yapamıyorum.

Ödemeler 5 dolar altı. Galiba webmoneye 5 dolar altında ödemeleri gönderiyor artık. 1 ile 5 dolar arası yağmur gibi geliyor şuan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri