Messerschmitt
Yasaklanmış
riportinge piryota bakma alabildiğini al zaten çingene tavuğuna döndü geçmiş dönemler adamlar yine iyi çeviriyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
web moneyleri önce ödeyerek gerekli mesajı verdi.yavaştan kanalları taşımak lazım web moneye...
riportinge piryota bakma alabildiğini al zaten çingene tavuğuna döndü geçmiş dönemler adamlar yine iyi çeviriyo
Paypala gelen ödemenin aynı tutarını ödemeseydi bildiğin mercimek çobasına dönecekti benim iş![]()
biz 2-3 kanal aksayınca karıştırıyoruz düşün bu adamlar kaç bin hesapla uğraşıyor gelen sefa geldi hoş geldi
Arkadaşlar kapanan kanalım açıldı, quiz panelde delayed - terminated olarak gözüküyor, quize nasıl bir mail atmalıyım, paramı bu ay almak için?
Arkadaşlar kapanan kanalım açıldı, quiz panelde delayed - terminated olarak gözüküyor, quize nasıl bir mail atmalıyım, paramı bu ay almak için?
aynı şey benimde başıma geldi ama benimki life de idi
peki kanal halen partnerde gözüküyormu benimki partnerde gözükmüyor
Bankalar ödendiyse sanmıyorum daha erken ama saat 5den önce ortaya çıkmazlarbankacılar ne durumdasınız
gelen giden yok mu![]()
bankacılar ne durumdasınız
gelen giden yok mu![]()
3 aydır tüm ödeme dönemlerinde ilk ödemeyi [MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] alıyor onu takipte kal osman hocamBankalar ödendiyse sanmıyorum daha erken ama saat 5den önce ortaya çıkmazlar![]()
Bütün ödemeleri banka yaptım bende sabırsızlıkla bekliyorum3 aydır tüm ödeme dönemlerinde ilk ödemeyi [MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] alıyor onu takipte kal osman hocambende o yazınca ödemeler başladı sandım
bankacılar ne durumdasınız
gelen giden yok mu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.