QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Paypala en son 5x.xx alanlar olmuştu gelişme var mı arkadaşlar ? Hafta sonu dahil takip edelim en azından hafta sonu ödeme yapıp yapmayacaklarını öğreniriz..Ödeme yapmazlarsa biraz gecikir ki ben ödeme yapmayacakları düşüncesindeyim..5x.xx - 6x.xx gibi ödeme bekleyenler varsa yazsınlar en azından hangi rakamlardan ödemeye başlayacaklarını bilelim

paypal ödemesi alan arkadaşlar geçen ay paypalları aynı ama dashboardları ayrı kanalları tek tek yollamışlardı. şimdi hepsini bir mi yolladılar yazar mısınız.

Paypal iyice geri planda kaldı Quiz için galiba

Aralıkta kapanan bi kanalım için paypaldan webmoney ödeme seçenegni dgştirmek için mailleştık vermediğim bilgi kalmadı en son alttakni yazmşlar ne dyolar acep bşe anlamadm

Dear Partner,

Please provide the screenshort of the transaction as you see it in your PayPal account dashboard.

Best regards,
The QuizGroup Team

Aralıkta kapanan bi kanalım için paypaldan webmoney ödeme seçenegni dgştirmek için mailleştık vermediğim bilgi kalmadı en son alttakni yazmşlar ne dyolar acep bşe anlamadm

Dear Partner,

Please provide the screenshort of the transaction as you see it in your PayPal account dashboard.

Best regards,
The QuizGroup Team

ödemenin iade oldugunu paypaldan resim cekin yollayın diyor paşam

bu Quiz e en büyük hizmeti ben yapıyorum ama Quiz bizi görmüyor :D herkes ödeme alıyor bizde tık yok

paypal ile quiz arasındaki sorunun son durumu ne ?

sanırım quiz kendi adıyla değilde kedoo adıyla göndermiş gelen ödemeleri

daha life tam başlamadı sanırım ödemelere ama gelecektir inş büyük umutlarla bekliyorum. Partnerde İlk kez 4 haneli ödeme alacam kanalın birinden.. Çoğu kanallarımı life bağlamıştım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri