Hocam nasıl bir mail attınız ya quize ben de atayım benim de daha paypala hiçbir ödemem gelmedi açık kanallar bile toplam 5xxdan fazla para bekliyorum 2 3 ödemeBende dün mail attım hala cevap gelmedi. Hocam haberdar edersen beni memnun olurum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam nasıl bir mail attınız ya quize ben de atayım benim de daha paypala hiçbir ödemem gelmedi açık kanallar bile toplam 5xxdan fazla para bekliyorum 2 3 ödemeBende dün mail attım hala cevap gelmedi. Hocam haberdar edersen beni memnun olurum
ben varımdün quiz'e mail attım bakalım ne cevap verecekler büyük bir ihtimal geçen ay paypalın yaptığı olay yüzüne bu ay gelen paraları reddetti
Bende dün mail attım hala cevap gelmedi. Hocam haberdar edersen beni memnun olurum
İngilizce bir mail attım açık kanalımın ödemesi gelmedi diye kanalların URL sini istedi gönderdim dün hala cevap bekliyorum.Hocam nasıl bir mail attınız ya quize ben de atayım benim de daha paypala hiçbir ödemem gelmedi açık kanallar bile toplam 5xxdan fazla para bekliyorum 2 3 ödeme
ya hocam açık kanallarımın hala ödemesi gelmedi kafayı yemek üzereyim ya.Hiç böyle olmazdı noluyor anlamadım gitti.Mail sonucunu lütfen buraya yazın.Birde nasıl mail yazdığınızı da takipçiyim!
İngilizce bir mail attım açık kanalımın ödemesi gelmedi diye kanalların URL sini istedi gönderdim dün hala cevap bekliyorum.
Tabii hocam geldiği gibi yazacağım buraya.
Açık veya Kapalı Ödeme Alamayan Arkadaşların Dikkatine !!!
Benim açık 2 kanalın ödemesi gelmişti ama 1 kanalın gelmedi biraz yüksek olan 3 hane.. bende supporttan yazmıştım neden ödemem gelmedi diye.. cevap gelmiş aşağıya kopyalıyorum dediğine göre quiz göndermiş 23 ünde ama paypal reddetmiş..sanırım sizlerinde sorunu aynı bence support tan yazın..ben şu an banka bilgileri girdim..
Aynı paypal adresine quiz 3 ödeme göndermiş.. 18 inde onu aldım, 21 inde onuda aldım ama 23 ünde gönderdiğini paypal reddetmiş..
Greetings,
On 2015-02-23, QuizGroup sent a payment to ********@gmail.com for $ xxx,xx USD.
The payment to your account has been denied by РayРal.
This payment was denied for the following reason: Error Message: Error Message: We're sorry, but we can't send your payment right now.
Please arrange an alternate payment method in the Profile section of your dashboard.
4 hanelilere daha başlamadılar sanırım![]()
bana da 2 adet 3 hane atmış unuttugum kanallardı paypala geldiği için hiç sevinmedim hiç etcekler kesin parayı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.