QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Bugün bir kanalımın para kazanması kapanmış. Dashboardda delayed vs yazmıyor. Bu ay ödenir mi? Geçmişte başına gelenler bilgilendirirse sevinirim arkadaşlar.

Geçen ay kapanmadığı için ödeniyor hocam, ocak kazancını alırsın şubat kazancını nisanda alırsın. Yani bana ödediler bu zamana kadar. :)

Geçen ay kapanmadığı için ödeniyor hocam, ocak kazancını alırsın şubat kazancını nisanda alırsın. Yani bana ödediler bu zamana kadar. :)
Benimde bugün bir tane kanalın para kazanması gitti bakalım ne olacak.

mobil mesaj

İnşallah hocam. Geçen ayın 10unda spamdan kapanan kanalın aralık kazancını alamamıştım. Para kazanma kapanması ilk kez başıma geldi. Birde tam kesinleştiği gün kapanmış. Bakalım ne olacak :(

İnşallah hocam. Geçen ayın 10unda spamdan kapanan kanalın aralık kazancını alamamıştım. Para kazanma kapanması ilk kez başıma geldi. Birde tam kesinleştiği gün kapanmış. Bakalım ne olacak :(

benimde bugun kapanan kanallar delayed yazıyo bu ay almayız herhalde

Arkadaşlar bu ay kaç para alacağız sorusunu şu şekilde hesaplayacaksınız, tekrar anlatayım. Fark ettiyseniz Aralık ayında kapanan kanallarınızı bu ay kesinleşen hanesinde tekrar görüyorsunuz. 0,00 TL olarak kesinleşmiş gözüküyor ve üzerinde 02/27 tarihinde ödenecek diyor. Bir önceki aya bakarsanız aynı kanalları tekrar görürsünüz, o yüzden o şekil görünüyor.

Ana sayfadaki toplam tutar, bu ay yatacak para tutarı değil arkadaşlar, kendiniz toplayacaksınız. Yani;

Bu ay kesinleşen ve üzerinde "delayed" - terminated" yazmayanlar
+
Geçen ay kesinleşen ve üzerine "delayed - terminated" yazanlar.
=
Bu ay alacağınız para

life baglı kanallarda kesinlesmis ödemeler ne zaman baslar acaba

Bugün bir kanalımın para kazanması kapanmış. Dashboardda delayed vs yazmıyor. Bu ay ödenir mi? Geçmişte başına gelenler bilgilendirirse sevinirim arkadaşlar.

Geçen Ay 13 Ocakta kapanmıştı kanalım ve delayed falan gibi bir uyarı vermemişti.. Kapandıktan 2 gün sonra 15 Ocak ta kesinleşti ve 21 Ocakta ödendi.. İnşallah sizde sorunsuz alırsınız..

paypal ile iade olanlar gözükmüyor sanırım dashboardda

banka kesinitisinin 30 $ olduğu doğru mu acaba beyler ?

odenmez hocam kesınlestıkten sonra kapanırsa delayed yazmıyor gecen ay bu sekılde 3 kanalın odemesını aldım kesınlesmeden once kapananlar için marti bekliyorum

Sıkıntılı bir Quiz dönemini daha atlattık arkadaşlar, Yeni bir Ödeme dönemine yaklaşıyoruz. Hayırlı Bol Kazançlar.

Kazançlar 12'sinde Kesinleşir.
Kazançlar 14-15 Dashboard'a Yansır.
Tahmini 17'sinde Ödemeleri Almaya Başlarız..

Not: ödeme yöntemi olarak paypal,banka , webmoney alternatifli gitmenizi tavsiye ederim. Tek bir ödeme yöntemi riskli olabilir.

Ödemeleri Yatanlar Gününü, Saatini, Hanesini yazarsanız Takip edebiliriz.
Herkeze bol bol kazançlar, gülerek harcayın inşallah. Blokesiz Ödemeler İnşallah.

İyi Forumlar.
life quiz birleşmişti sanırım şimdi life ödemelerde erken mi başlıcak ?

ben de merak ediyorum noluyor başlığı açınca acaba quiz komisyon mu ödüyor..

edit:kesinleşmiş ok

yok başkan 9 unda atmıstım o postu zaten gecen ayda 4 unde actılar konuyu odemeler ta 20 sınde basladı yanı konuyu erkenden acıyolar ondan sonra para geldımı odeme yapıldımı dıye zıplıyor herkez konuyu guncel gorunce

life quiz birleşmişti sanırım şimdi life ödemelerde erken mi başlıcak ?

Sanırım eski kanallar gene Life'ın ödeme tarihlerinde ödenicek. Yani Life'a bağlı tüm kanallar aynı şekilde life ın tarihlerinde ödencek.

Quizde kesinleşmiş he hadi hayırlısı birazdan girip kontrol ediyim. :)

Birde şuan ödeme yöntemini değiştirebiliyormuyuz acaba?

hadi hayırlısı olsun bakalım. herkes kazasız belasız ödemesini alır İnşallah.

Hem adsense hemde quiz kesinleşmiş.Quizde bu ay 1 kanalım kapanmıştı.Kesinleşmeden önce oldu bu olay.Onun'da ücretini alabilecek miyim acaba ? Kanalı Quize Ocak'da bağlamıştım 3 haftada toplulukdan kapandı.

Ben kapanan kanallarımın dashboardına erişemiyorum sizde de aynı sorun varmı acaba.Ayrıca bu kanalların akibetini nasıl ögrenebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri