QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Gizli soruları bilip nasıl değiştirebilir aklım almıyor. Ama başka seçenekte yok gibi. Biri şifreyi değiştirmiş gibi duruyor.

paypal çalma nedir arkadaş yeni çıktı buda çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah içerisinde nakit yoktur

- Defalarca denemiş olabilirsiniz. 2 saat içinde yeniden deneyin veya daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa bize ulaşın.

umarım bu seçenekte ki sorunu yaşıyorumdur. En iyisi uyumak. Sabah sorun devam ederse paypalı arayıp gerekli işlemleri yaparım.

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.

life partnere bağlı kanallar Quize geçti ama bende hala bir ödeme olmadı.. life ta bayada kanalım vardı. Kanalı life partnerde olupta ödemesi gelen var mı paypala

dashboard aynı değil ama aynı bankaya ödeme alan arkadaşlar ayrı ayrı 30 $ kesiyor mu bilen var mı? yada aynı anda gönderiyor mu?

bende bu sorunun yanıtını bekliyorum bütün life kullanıcılarından
Life ödemeleri ya kendi günlerinde olacak (20-05tarihlerinde) ya da bir sıkıntı var bizde :) ödeme falan yok LİFE partnerdeki kanallarından ödeme alanlar bi etiketlerse sevinirim. Paypalda hareket yok :(

Life ödemeleri ya kendi günlerinde olacak (20-05tarihlerinde) ya da bir sıkıntı var bizde :) ödeme falan yok LİFE partnerdeki kanallarından ödeme alanlar bi etiketlerse sevinirim. Paypalda hareket yok :(

Life ödemeleri ayın 20sinde baslayacak eskisi gibi degisen bisey yok yanii
Bide ödemeler icin panik yapmaya hic gerek yok cok erken zaten

valla bende 2 hane bekliyorum 6x gelmedi hala paypala gelenler varmıs

Hala paypaldan ses yok. Gelen arkadaşlara nasıl geldi merak ediyorum. Bekledğim ödemelerin hiç biri kapanan kanal değil tek haneli bile gelmedi daha. Çok enteresan bir durum.

Şuan bir mail aldım. Ocak ayı içerisinde hiç bir kanalım kapanmadı. Aralık ayında kapanan kanallar için Şubat 27 diye mail atmışlardı. Ancak yeni gelen mail de Mart 29 yazıyor. :(

arkadaşlar 6 şubatta mail gelmişti 120 $ banka hesabıma eft için , hesaplarımı inceledim halen yok...mail atıyorum anında sistem msjı geli,yor

Hala paypaldan ses yok. Gelen arkadaşlara nasıl geldi merak ediyorum. Bekledğim ödemelerin hiç biri kapanan kanal değil tek haneli bile gelmedi daha. Çok enteresan bir durum.

Şuan bir mail aldım. Ocak ayı içerisinde hiç bir kanalım kapanmadı. Aralık ayında kapanan kanallar için Şubat 27 diye mail atmışlardı. Ancak yeni gelen mail de Mart 29 yazıyor. :(

Aynen banada Mart 29 diye mail attılar. Korkuyorum Mart'ın 17 sinde Nisan'ın 35 inde ödenecek dicekler diye :D

Tek kanalım vardı zaten quizde onunda ödemesini bu gece atmışlar gece 4 civarı 2 haneli

ocak ayında kapanan kanallar için martta ödenecek diye mail attılar.
fakat aralık ayında kapanan kanallarıma ait herhangi bir bildirim ödeme vs bir hareket yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri