QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Bende Quiz + Life karışık bir sürü kanal var arkadaşlar.

Hepsi Kedoo çatısı altından mı ödenecek ?

Life ödemesi mi Quiz ödemesi mi olduğunu nasıl anlayacağım, kafam karışık bu konuda.

Life ödemesi mi Quiz ödemesi mi olduğunu nasıl anlayacağım, kafam karışık bu konuda.

İkiside Kedoo dan geliyor..Life'dan gelen ödemede Life Network diye görünüyor zaten..Quizde de 2015-01 diye tarih görebilirsin bende bu şekilde

İkiside Kedoo dan geliyor..Life'dan gelen ödemede Life Network diye görünüyor zaten..Quizde de 2015-01 diye tarih görebilirsin bende bu şekilde

Güzel açıklama oldu benim için, çok saolasın. Paypal beklemeye devam

bu post basta [MENTION=9020]Alex[/MENTION] ve konuyu merak eden diger arkadaslara gelsin :)

Odemelerin ikisi de KEdoo dan geliyor. Bu ay quiz odemeleri tek seferde yapiyor, bundan once her kanal icin ayri odeme yapiyordu ya, bu sefer butun kanallari toplu yolluyor. Benim life kanallarin odemlerini de toplu yolladi, aciklamada life kanal yaziyor. Quizleri de bugun tek seferde odedi. ikisi de quizden geliyor ama birinde aciklamada life yaziyor birinde yazmiyor. detaylar asagida.

Quiz Odemesi:

IREKlVP.png

Life Odemesi:

DfNiNy3.png

Hocam neden iade edip banka yapmayi dusunuyosun.
paypalin sacma bloke ve sinirlandirmalarindan dolayi hocam.
[MENTION=24711]blackangel[/MENTION]

Son düzenleme:
bu post basta [MENTION=9020]Alex[/MENTION] ve konuyu merak eden diger arkadaslara gelsin :)

bu ay quiz odemeleri tek seferde yapiyor, bundan once her kanal icin ayri odeme yapiyordu ya, bu sefer butun kanallari toplu yolluyor. Benim life kanallarin odemlerini de toplu yolladi, aciklamada life kanal yaziyor. Quizleri de bugun tek seferde odedi. ikisi de quizden geliyor ama birinde aciklamada life yaziyor birinde yazmiyor. detaylar asagida.

Quiz Odemesi:

IREKlVP.png

Life Odemesi:

DfNiNy3.png

çok açıklayıcı oldu +++rep :)

Panelde 4 hane vardi ama 3 hane banka odemesi gelmis.

Konuyu tam takip edemiyorum arkadaşlar kapanı kanalların ödemesi yapılmaya başlandı mı? Başlandıysa kaç dolarda ve hangi ödeme yöntemi ile ödüyorlar.

Arkadaşlar bir dashboardı enpara (4 hane) diğerini isbankasına (3 hane) bağlamıştım. Enparaya 4 haneyi aldım ama isbankın 3 haneli ödemesi hala gelmedi. İsbankasına ödeme alan oldu mu?

Senin şu traji komik paypal hikayen aklıma geldi bugün aynını yaşayabilirim diye düşünüyorum mesai başlangıcı bodoslama. :D

Bu arada tuzun kurumu yüzün gülüyo hayırdır. :)

bir kere banlanma yasadım zaten. Bağışıklık oldu bundan sonra da banlanırsam pek koymaz banlanan paypalımda halen 6k param var nisanın ortalarında ödeyeceklerini söylediler
Quiz yüzünden henüz sınırlama felan almadım ( tahta sesi)

neyse....
Kapanan kanalların parasını alan yok daha galiba özellikle bankaya alan yok heralde

Tarih:
25.02.2015
Saat:
02:40:14 GMT+02:00
Durum:
Tamamlandı
4 hane paypal ödemesi alındı

Paypala 4 hane Kedoo olarak yollamış. Direk çekim işlemini başlattım. İnşallah bloke felan yapmazlar.

3xx li ödemeler hala gelmedi enpara'ya, aynı şekilde life'tan da bekliyorum.

Bu arada kapanan kanal ödemesini paypala alma şansımız var mı? Miktar düşük 50$ çünkü kesintilerle falan bişey kalmaz. enpara hesabıma ne kadar yansır merak ediyorum.

Kapanan kanalın ödemesi alan veya mail gelen varmı?

bende soruyorum hocam hiç cevap veren yok. Başlasa da bizim de beklentimiz olsa beklenti olmadan da saatler geçmek bilmiyor. Ne güzel ay başı kesinleşme, ay sonu ödeme beklentimiz oluyor.

bende soruyorum hocam hiç cevap veren yok. Başlasa da bizim de beklentimiz olsa beklenti olmadan da saatler geçmek bilmiyor. Ne güzel ay başı kesinleşme, ay sonu ödeme beklentimiz oluyor.

bugün açık kanallar biter kapananlara geçerler

Arkadaşlar sabahleyin 4xx şeklinde kedoo dan ödeme gelmiş.Ancak anlamadığım bir nokta var.Benim 4xx şekliden bir ödemem yok.2,3 tane 3xx şeklinde filan var ancak bunlar gelmedi.Birde açıklmaya baktığımda 10-15 kanalın ödemesi toplu gelmiş.Ancak sadece saçmasapan numaralar var.Bu yüzden hangi kanallar için geldi anlayamadım.Benim bu 3 haneli ödemelerimi yollamadı daha quiz.Ayrıca daha geçen ay mail gelmişti.Kapanan kanalınız ödemesi şubat ta yapılcak diye daha o ödemede gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri