Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 adet kapatılan kanalın ödemesi geldi 2 adet 2 hane 2 adet 3 hane.....love you quizÖdeme bekleyen arkadaşlarda bir an önce ödemlerini alır inşAllah....
Paypalmı ? parça parçamı geldi yoksa toplayıpmı göndermiş, güle güle güzel günlerde harca sende.4 adet kapatılan kanalın ödemesi geldi 2 adet 2 hane 2 adet 3 hane.....love you quizÖdeme bekleyen arkadaşlarda bir an önce ödemlerini alır inşAllah....
Paypalmı ? parça parçamı geldi yoksa toplayıpmı göndermiş, güle güle güzel günlerde harca sende.
bende beklemedeyim..
Hocam ben hala açık kanalların bile ödemesini alamadım üç haneli :/Normal mi sizce.Paypal bu arada.çok şükür paypal ödemeleri tamamlandı bundan sonra paypal ile çalışılmaz webmoney + bankalar devam
bu quiz in support maili nedir arkadaşlar? support kısmından 3 mesaj attım dönen yok.. birde mail olarak yollayayım.. aynı dashboard da 5 kanal var 3 açık 2 kapalı, kapalı olanlarda 27.02 de diyor ama gelen hiç yok.. acaba açık olanlarıdamı aynı tarihte gelecek? hepsini birmi ödüyecek ?
Paypal kapanan kanallarımın ödemesi gelen giden yok [MENTION=9020]Alex[/MENTION] sabreden derviş modunamı geçtin hocam.
Hocam ben hala açık kanalların bile ödemesini alamadım üç haneli :/Normal mi sizce.Paypal bu arada.
toplayıp göndericeklerini düşünüyorum, bekleyelim zaten bu Paypal ödemelerini sona attıkları için biraz çetrefilli kendileri içinde..Hocam benim hala açık kanallar gelmedi 3 haneli normal mi sizce hocam?
Paypal kapanan kanallarımın ödemesi gelen giden yok [MENTION=9020]Alex[/MENTION] sabreden derviş modunamı geçtin hocam.
4 adet kapatılan kanalın ödemesi geldi 2 adet 2 hane 2 adet 3 hane.....love you quizÖdeme bekleyen arkadaşlarda bir an önce ödemlerini alır inşAllah....
hangi ayın ödemesi hocam bu ??
ARALIK kapanan kanal ödemesi alan varmı arkadaşlar ?
Webmoney kesintisi paypaldan fazlami acababen aldım hocam 3 haneli bu sabah. webmoney.
Webmoney kesintisi paypaldan fazlami acaba
wm ye dolar olarak yatiyo sanirim.1000$ yatti banka hesabina cekmek istiyosun.yuzde 3.8 kesinti var yaziyodu sanirim.paypal yuzde 2 kesiyo yaziyodu galiba.100$'ı bankaya çekeceksen 5-6$ gibi bir kesinti oluyor. En azından Paypal'dan daha güvenli ve 1 iş günü içinde geliyor. Hatta saatler.
quiz yatırırken paypal %5-6 işlem ücreti kesiyor sadece.wm ye dolar olarak yatiyo sanirim.1000$ yatti banka hesabina cekmek istiyosun.yuzde 3.8 kesinti var yaziyodu sanirim.paypal yuzde 2 kesiyo yaziyodu galiba.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.