Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ziraat bankası 4xx odeme geldi şuanda.
Açık ve kapalı kanalların ödemelerini bekliyoruz [MENTION=9020]Alex[/MENTION] gibi ben gibi bir kaç arkadaş daha var, hayırlısıyla alırız inşallah..paypal da sorun yaşayan var mı hala ? son durum nedir
Hocam mesai içinde göndermiştir ben mesajı yazdığımda bankada gördüm. Bugün düşmüş dolar hesabina 34 dolar kesinti yapmış bankaBankalar eftler mesai saatlerı içinde onaylamiyormuydu?
Açık ve kapalı kanalların ödemelerini bekliyoruz [MENTION=9020]Alex[/MENTION] gibi ben gibi bir kaç arkadaş daha var, hayırlısıyla alırız inşallah..
Toplu şekilde göndericeğini düşünüyorum gelicek olan meblağ yüksek olduğu için birde henüz kapanan kanallarda 30USD seviyelerindeler daha sıra vardır büyüklere diye düşünüyorum, hayırlısıyla ödemelerini alır herkes inşallah.paypal ile quiz arasındaki sorun çözülmemiş ise ödemeyi quiz gönderdiyse gelmez ama yakın zamanda kedo adıyla ödemeleri yapabilirler
paypal ile quiz arasındaki sorun çözülmemiş ise ödemeyi quiz gönderdiyse gelmez ama yakın zamanda kedo adıyla ödemeleri yapabilirler
Toplu şekilde göndericeğini düşünüyorum gelicek olan meblağ yüksek olduğu için birde henüz kapanan kanallarda 30USD seviyelerindeler daha sıra vardır büyüklere diye düşünüyorum, hayırlısıyla ödemelerini alır herkes inşallah.
Quizden son ödemeleri bekliyorum ben de kapalı kanalar dahil,yarın ayin 27si bakalım neler olucak paypal iyice azıttı hayırlısı bakalım herkese sorunsuz odemeler
18:23 27 usd 12/01 kapanan kanal paypal ödemesi alınmıştır.
inşallah gönderir gönderirsede kedo ismiyle gönderir yani hala paypal ile aralarındaki sorunu çözememişler
---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------
ödemeyi gönderen kim ?
kanal quizde
ödeme kedo dan geldi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.