QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Aralık kapanan ödeme gelmiş 19:09 3x$ parça parça geliyor

Son düzenleme:
Ben 3 haneli ödemeyi paypaldan bankaya çevirdim an itibari ile. Bakalım ne olacak

not: geri paypal yaptım..

Son düzenleme:
aralık ayı kapanan 3. kanalın ödemesi de geldi yine küçükten büyüğe doğru ödüyorlar bugün.. ilk 2 si 10 ar dolardı, saat 19:07 de 30 dolar göndermişler.. 19:07 aşkın saati :)

Açık ve kapalı kanalların ödemelerini bekliyoruz [MENTION=9020]Alex[/MENTION] gibi ben gibi bir kaç arkadaş daha var, hayırlısıyla alırız inşallah..

paypal ile quiz arasındaki sorun çözülmemiş ise ödemeyi quiz gönderdiyse gelmez ama yakın zamanda kedo adıyla ödemeleri yapabilirler

paypal ile quiz arasındaki sorun çözülmemiş ise ödemeyi quiz gönderdiyse gelmez ama yakın zamanda kedo adıyla ödemeleri yapabilirler
Toplu şekilde göndericeğini düşünüyorum gelicek olan meblağ yüksek olduğu için birde henüz kapanan kanallarda 30USD seviyelerindeler daha sıra vardır büyüklere diye düşünüyorum, hayırlısıyla ödemelerini alır herkes inşallah.

Quizden son ödemeleri bekliyorum ben de kapalı kanalar dahil,yarın ayin 27si bakalım neler olucak paypal iyice azıttı hayırlısı bakalım herkese sorunsuz odemeler

Toplu şekilde göndericeğini düşünüyorum gelicek olan meblağ yüksek olduğu için birde henüz kapanan kanallarda 30USD seviyelerindeler daha sıra vardır büyüklere diye düşünüyorum, hayırlısıyla ödemelerini alır herkes inşallah.

Quizden son ödemeleri bekliyorum ben de kapalı kanalar dahil,yarın ayin 27si bakalım neler olucak paypal iyice azıttı hayırlısı bakalım herkese sorunsuz odemeler

inşallah gönderir gönderirsede kedo ismiyle gönderir yani hala paypal ile aralarındaki sorunu çözememişler

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

18:23 27 usd 12/01 kapanan kanal paypal ödemesi alınmıştır.

ödemeyi gönderen kim ?

inşallah gönderir gönderirsede kedo ismiyle gönderir yani hala paypal ile aralarındaki sorunu çözememişler

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

ödemeyi gönderen kim ?

kanal quizde
ödeme kedo dan geldi

Valla şu ödemeyi alayım bir daha paypalla partner çalışmam. Adamlardan sebep hem geç geliyor hem yüksek kesinti. Sinir streste cabası..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri