hem eksik yattı hem de banka vermeme ragmen paypala yatıı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açık kanal banka ödemesi bekleyen var mı halen?
Arkadaşlar merak ettigim mesela biz kasım kapananı ocakta pp almıştık sorun oldu bankaya yatırdılar simdide aralık kazancını subat 26 ödüciz demişlerdi dashbordda 27 diyor gerçi şuan yatmadı yani banka hesabımıza para göndermişlerdi sorun olmadan gene banka gelmesi lazım benim bildigim bu bankasına yatmayanlar Eksik zamanında ödeme yöntemini degiştirdiklerine eminmiler gelen kutusunda eksik bilgileri yazıp yollamamazı istemiştiler önceden O yüzden Açık olarak yazınki Bilgilenmiş Olalım
Ödeme Saati -
Banka İsmi-
Ödeme Tutarı-xxx
Kapanan Kanal Hangi Ayda kapanmıştı-
Açık kanal Ödemesimi-
pp ve wm olanlarda belirtirlerse güzel olur
Ne kadar bilgi verirseniz o derece İşimiz kolaylaşır
Kapanan kanallardan neden tek kuruş bile alamadım onu anlamadım.
Ayın 20sinde banka yaptıklarım ne bankaya yattı ne paypala. Hiç banka yapmadıklarım yani paypal kalanlar paypalada yatmadı. Maillerime cevap atmıyorlar. Yani bu kadar kişinin ödemesini yapıp benimkini neden yapmadılar anlam veremiyorum.
hocam dasbord lara ulaşabiliyorsanız girip bi kontrol edin şimdiye hepsi bitmiş olması lazım .
Ettim hocam. Ne yazıkki ödeme yok bana. Keşke maillerime dönüp cevap atsalarda sorunun ne oldugunu anlasam.
Ettim hocam. Ne yazıkki ödeme yok bana. Keşke maillerime dönüp cevap atsalarda sorunun ne oldugunu anlasam.
Yok hocam tamamen organik kanallar.ödemelr çok yüksek değilse mutlaka ödenir. fakat bot falan kullanılarak kazanılmış bir durum söz konusu ise ödenmez mn rec zoomin tarzı partnerler bu durumu kendi çıkarları için kullanıp kapanan kanallara hiç bir şekilde ödeme yapmıyorlar verdikleri tek cevapta bot kullanılma ihtimalinin bulunduğu ve gerekli güncellemelerden sonra ödenecek diyorlar fakat ödemiyorlar. quizde böyle birdurum bildiğim kadarıyla hiç yaşanmadı, benim 4 haneye yakın iki ödemem dün geldi 4 hane ve üstü alan oldumu bilmiyorum belkide hala ödeme için sıradadır.
Ocak ayında kapanan kanalın ödemesini alan var mı beyler?
Ocağı martta alırsınız arkadaşlar.. Kapanan kanal 2 ay sonra ödenir..
Ödemenin 27 Şubatta yapılacağı yazıyor hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.