Bankalar neden gelmedi hocam sizce? Maillere dönmüyorlar ayrıca.
Cilkini cikarttilar bu ay. Bankalar gelir bi kac gune sanirim, maillerede hafta ici donerler. Daha taa Kasim ayindan odemedikleri paralar var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bankalar neden gelmedi hocam sizce? Maillere dönmüyorlar ayrıca.
Cilkini cikarttilar bu ay. Bankalar gelir bi kac gune sanirim, maillerede hafta ici donerler. Daha taa Kasim ayindan odemedikleri paralar var.
Benim ilk ödeme şeklim Paypaldı ama bloke olaylarından dolayı 1 ay önce Webmoney yapmıştım. Buna rağmen Paypalıma göndermişler kapanan kanalların ödemelerini.
Şuna emin olun açık kapalı tüm kanallarınızın ödemesini yapacaklar Quiz.
Aralık ayında kapanan kanalları Paypalda olupta ödemesini almayan kalmadı heralde.
3 haneli
![]()
4 haneli
![]()
Ekran paylaşımı yasak ise kaldırabilirim.
Var hocam benim Aralık ta kapanan 4 haneli ödemeyi yapmadılar hala.
Ocak açık tüm kanalların parasını aldım.
Aralık ayı kapanan kanallardanda 5 kanal kaldı 2 hanede var 3 hanede, hayırlısıyla herkes alır inş
Açık kanalları paypal mı aldınız hocam?
Ben halen paypal ödemesi bekliyorum (açık kanal)
Banada kapanan kanalın ödemesini ayın 4ünde yapıcaz diye mail attılar.
hangi ayın?
Daha önce 29 Mart'ta ödenecek dediği kapanan kanal kazancımı 1 Nisan'a ertelemiş Quiz![]()
Daha önce 29 Mart'ta ödenecek dediği kapanan kanal kazancımı 1 Nisan'a ertelemiş Quiz![]()
hocam ödesinde tarihi önemli değil para kokusu gelsin burnuma hissediyim yeter![]()
Benim daha Ocak Paypal'ı yollamadıhavada yatış kokusu var
![]()
Banada yollamadılar hocam bir çözüm arasak?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.