QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Odenir odenirde su onceden odemedikleriyle birlikte karistirdilar o yuzden hepsi icin ayri liste yapip duruyolar. Banka odemeleri bu hafta ici yapilir heralde. Paypala odeme alamayanlar varsa mail atsinlar mutlaka er gec donerler, hafta sonu oldugundan donus yapmamislardir. Cunku paypal sorunlu biliyosunuz.

Her ay bi terslik oluyor banka ödemelerini paypala göndermişlerdi ( aralık kapanan,yeni değil 2/3 gün önce aldım)

Arkadaşlar geçen ay kasım kapanan kanalların ödemesini paypal iade etmişti Quize. Ondan sonra maille banka hesap numarasına gönderilmesini sağladım ödemeyi. Fakat benim hatam yüzünden ödeme benim banka tarafından reddedildi. 2 hafta uğraştık ama sonunda bugün ödemeyi aldım. Bu süreçte Quizle yoğun bir mail trafiği yaşadık. Sağolsunlar çok yardımcı oldular. Bence Quizde kimsenin parası kalmaz. Geç olur ama herkesin parası yatar.

Arkadaşlar geçen ay kasım kapanan kanalların ödemesini paypal iade etmişti Quize. Ondan sonra maille banka hesap numarasına gönderilmesini sağladım ödemeyi. Fakat benim hatam yüzünden ödeme benim banka tarafından reddedildi. 2 hafta uğraştık ama sonunda bugün ödemeyi aldım. Bu süreçte Quizle yoğun bir mail trafiği yaşadık. Sağolsunlar çok yardımcı oldular. Bence Quizde kimsenin parası kalmaz. Geç olur ama herkesin parası yatar.

Hocam nerden mailleşiyorsun adamlarla ? şu 1 hafta 10 gün içinde adamlara 10 larca mail attım dönen yok..

açıkçası bizim paypal ödemelerini bu saatten sonra yapacaklarını zannetmiyorum. İnşallah yanıltırlar beni

Bu gün bana mesaj gelmiş geçen ay 1 kanalım kapanmıştı bu ayın sonunda ödeyeceklerdi, tarihi nisanın sonuna atmışlar.Neden böyle oldu adsense'den para alamıyor mu ?

Evet aralık kapanan için 1 nisana otelemisler.

mobil mesaj

Arkadaslar öteleme olayi yok. Kapanan kanal ocakta birkac gun acik kaldiysa o bir kac gunluk geliri nisanda odeyecekler. Aralik odemesiyle ilgili bir durum yok

Arkadaslar öteleme olayi yok. Kapanan kanal ocakta birkac gun acik kaldiysa o bir kac gunluk geliri nisanda odeyecekler. Aralik odemesiyle ilgili bir durum yok
Haklı olabilirsin bir kanalda kesinlesip mail gelen XXX iken 1 nisan tarihli XX şeklinde görünüyor.bende kesinti falan yaptılar o yüzden ertelediler diye düşündüm. Peki ne zaman alıyoruz :)
Bu arada 29 ve 30 mart ödemeleri kesin bir nisana ertelendi bu net bilgidir.digerinde bende acaba da kalmıştım.

mobil mesaj

Haklı olabilirsin bir kanalda kesinlesip mail gelen XXX iken 1 nisan tarihli XX şeklinde görünüyor.bende kesinti falan yaptılar o yüzden ertelediler diye düşündüm. Peki ne zaman alıyoruz :)
Bu arada 29 ve 30 mart ödemeleri kesin bir nisana ertelendi bu net bilgidir.digerinde bende acaba da kalmıştım.

mobil mesaj
Hocam 26 şubatta ödeyeceğiz dediler.
Şuan 2 Marttayız. Birazdan 3 mart olacak. Kapanan kanallara dair hiçbir ödeme yok.
51 Tane mail yollamışım. Hiçbirine cevap alamadım.
Gün geçtikçe umudum azalıyor. Forumun %90'ının ödemelerini sorunuz bir şekilde almasıda genel bir sorun olmadığı anlamına geliyor. Bu şartlar altında fazla olumlu bakamıyorum şuanki durumlara.
Elimizden mail atmak dışında birşey geliyor mu? Hayır.
Maillere cevap veriyorlar mı? Hayır.
Life Network sabah pm den bilgileri aldı fakat kontrol etmeden forumdan çıkış yaptı. Belki ondan bir bilgi alabilirdik fakat dönmedi.

Şuan 2 Marttayız. Birazdan 3 mart olacak. Kapanan kanallara dair hiçbir ödeme yok.
Gün geçtikçe umudum azalıyor. Forumun %90'ının ödemelerini sorunuz bir şekilde almasıda genel bir sorun olmadığı anlamına geliyor. Bu şartlar altında fazla olumlu bakamıyorum şuanki durumlara.
Life Network sabah pm den bilgileri aldı fakat kontrol etmeden forumdan çıkış yaptı. Belki ondan bir bilgi alabilirdik fakat dönmedi.

hocam bende senle aynı sıkıntıdayım
benim lifede olan kanallarımdanda odeme alamadım
hic birisi maillere dönüş yapmıyor..

Bende Quiz é yazdım yanıt alamadım. Yeni ödeme dönemi gelmeden çözer ler inşallah.paypaldan iade olan tutarı kesintisine kadar ödedi adamlar burda üçe beşe kalacaklarini sanmıyorum bence sistemde bir sorun var ve içinden cikamadilar ya da göremiyorlar.hayirlisi bakalım bekliyoruz...En büyük sorun bundan sonra kapanan kanallarda aynı şekilde gecikmeler ya da odememe gibi durumlar olması.

mobil mesaj

Bende Quiz é yazdım yanıt alamadım. Yeni ödeme dönemi gelmeden çözer ler inşallah.paypaldan iade olan tutarı kesintisine kadar ödedi adamlar burda üçe beşe kalacaklarini sanmıyorum bence sistemde bir sorun var ve içinden cikamadilar ya da göremiyorlar.hayirlisi bakalım bekliyoruz...En büyük sorun bundan sonra kapanan kanallarda aynı şekilde gecikmeler ya da odememe gibi durumlar olması.

mobil mesaj
Hocam sıkıntı hiçbir bilgi verilmemesi zaten. Eğer bir sorun varsa şu tarihe ertelendi diye bilgi vermeleri lazım. Geçmiş aylarda öyle olmadı mı?

Hocam sıkıntı hiçbir bilgi verilmemesi zaten. Eğer bir sorun varsa şu tarihe ertelendi diye bilgi vermeleri lazım. Geçmiş aylarda öyle olmadı mı?
Haklısın mail atıp şu zamana kadar ödemeler gerçekleşecek diyorlardı.illegal bir durum var gibi algilamis olabilirler. ..bahaneleri aliyim olayina girmezler insallah

mobil mesaj

Aynı durum benim içinde geçerli Aralık kapanan kanala ödeme gelmedi kaç pm attım cevap vermiyor Life.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri