QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

ben 2 gündür bi cevap alamadım .
dashboard dan ve [email protected] üzerinde 2 şer ileti yolladım
3 haneli ödeme bekliyorum. Bizi adam yerine koyupda dönme zahmetinde bulunmuyorlar
(Acık ve kapanan kanallardan)

Son düzenleme:
bunlar benle kafa buluolar sanırsam 1 hafta önce ödeme yaptılar kapanan kanal için atılan maile bakın

Please provide the following details: Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number/ IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT. Use English characters only.

bi süre kanal baglamayalım. QUIZE bakalım ne olacak.
Alternatif önerisi olan varmı?

beni duydular galiba :) az önce 2 haneli ödeme geldi kapanan kanal
03/03/2015. QuizGroup 2014-12 Payment channel

Son düzenleme:
Odeme yöntemini pp dan wm yaptim yaptiktan sonra mail geldi ödeme yonteminiz degisti diye bende ok yazipcvpladm :)

Her ayin 10 nuna kadr odeme yontemi degisir yaziyodu.arkadaslar daha iyi bilir.

3 hane aralık kapanan WM geldi. 1xx şeklinde [MENTION=13675]AborJin[/MENTION]

mobil mesaj

Böyle bir mail geldi [MENTION=9020]Alex[/MENTION] caner abi.
Dear Partner,

Please unite your channels xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx to one dashboard and arrange one payment method for these channels in the Profile section of your dashboard.
To unite all your dashboards please activate the "Priority dashboard" option. Your current (opened) dashboard will be considered to be a priority dashboard for all your channels. Please note after uniting all the united channels will have one and the same profile and payment method/ account.

Best regards,
The QuizGroup Team

Cevirirseniz cok sevinirim.

[MENTION=17069]KulGazi[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri