QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

Ocak açıklar gelmedi şubat ödemelerini bekleyeceğimiz zamana geldik hakkımızda hayırlısı.

Ayın 10 unda odeyecez demislerdi. Bakalım ne olacak...

Gergin bir şekilde bekliyorum Quizi de lifeda hem banka hem wepmoney olarak mailde attım inşallah bugün aliriz sorunsuz

Selam Arkadaşlar bi sorum olucak, Benim ref linkimle quizde üye olan arkadaş ne kadar kazanacak ve ben ne kadar kazanacam ? Rica ediyorum yardımcı olun

o normal olarak %80 kazanacak önceden sen sen %2 kazanıyordun fakat son zamanlarda 4 aydır %10 veriolar

Hocam yani simdi benim ref linkimle uye olursa bende onun kazancindanmi 10 % kazanacam, ya quiz kendisi benim hesabima yatiracak ?

wm olarakmı hocam

ao87Yz.png

ewet mesela mart ayında sen 1k$ aldın ve 2 referansın var hepsi 1k$ kazansa %10 u 100 $ eder ve 100 x 2 =200$ dolayısı ile sen 1200$ nisan ayında hesabında olur

Hocam afedersiniz ama son sorum olacak bunada cevap verirseniz mutlu olurum. Eger benim refimden uye olan arkadaslar telif alarlarsa, ya hesaplari askiya alinirsa, yada banlanirlarsa, bana bi zarari dokunurmu ?

Hocam afedersiniz ama son sorum olacak bunada cevap verirseniz mutlu olurum. Eger benim refimden uye olan arkadaslar telif alarlarsa, ya hesaplari askiya alinirsa, yada banlanirlarsa, bana bi zarari dokunurmu ?

arkadaş yerine ben cevap veriyim dokunmaz hocam

sizin refinizden üye olan kanallar sadece ödeme yaparken size % komisyonunuzu yollarlar başka bi bağınız bulunmaz

Yok arkadaş yollamıyor adamlar. Elden de birşey gelmez. Bundan sonra oluruna bırakmak en iyisi.

[MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] Kendin %10 kazanc aldin mi reflerden? Benim bildigim %20nin %10'u yani %2 ref kazanci oduyorlar.

maillere cevap yok , ödeme yok , açıklama yok bekleyelim bakalım ne zaman gelecek ödemeler

Panele baktım kapanan kanalın ödemesini Mart 30 yapmışlar şubatta alacaktım aralıkta kapanmıştı neyse versinde 30 unu bekleriz artık yapacak bişey yok :(

Panele baktım kapanan kanalın ödemesini Mart 30 yapmışlar şubatta alacaktım aralıkta kapanmıştı neyse versinde 30 unu bekleriz artık yapacak bişey yok :(
hocam senin kapanan kanal ocakmı aralıkmı benim aralık ama hala şubat 27 yazıyor değişiklik yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri