QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

resmen mart bitti. hala ocağı bekliyoruz şaka gibi. yapıcaksan yap artık

şubat kazancı,mart ödemesi bekleyenler bu konuya yazınca ne anlamı kalıyor o konunun kilitli kalması :D

İlk ödemeyi alan arkadaş herhangi bir mod arkadaşa durumu iletir diğer konu açılır bu konuya mesaj atmanın bi anlamı yok.

Ödemeler başladı webmoney tıkır tıkır gelmeye başladı sesler.. :) Hayırlı olsun herkese.

Ödemeler başladı webmoney tıkır tıkır gelmeye başladı sesler.. :) Hayırlı olsun herkese.

Fatih abi benim webmoney formal pasaport onaylı değildi tebin formal pasaport yaptım ama onay için ikametgah vs belgelerini anca işten eve geçince halledebilcem
hesabın şuan ki durumunda hesaba para yatarmı
çekemiyormuşuz ama yatıp yatmaması önemli benim için şuan
birde webmoney seçtiğimiz quizde ödeme alt limiti varmı
para yatmıyor diyelim o zaman onaylasakta bi sonraki ayımı beklicez

Fatih abi benim webmoney formal pasaport onaylı değildi tebin formal pasaport yaptım ama onay için ikametgah vs belgelerini anca işten eve geçince halledebilcem
hesabın şuan ki durumunda hesaba para yatarmı
çekemiyormuşuz ama yatıp yatmaması önemli benim için şuan
birde webmoney seçtiğimiz quizde ödeme alt limiti varmı
para yatmıyor diyelim o zaman onaylasakta bi sonraki ayımı beklicez

Webmoney ödeme alt limiti 1 dolar kardeşim.. Diğer konuya gelince sanırım ödemeyi alırsın eğer cüzdan oluşturabiliyorsan ödemede gelir. Zaten birazdan anlaşılır bu durum. Aslında bu durumu Skype'tan yetkili arkadaşa sorman en mantıklısı olur ama bence ödeme gelir.. Hesabıda tamamen halledince çekimini yaparsın. ;)

Ödeme Kanıtı buyrun;

Bir adet daha üç haneli geldi şimdi :)

Webmoney ödeme alt limiti 1 dolar kardeşim.. Diğer konuya gelince sanırım ödemeyi alırsın eğer cüzdan oluşturabiliyorsan ödemede gelir. Zaten birazdan anlaşılır bu durum. Aslında bu durumu Skype'tan yetkili arkadaşa sorman en mantıklısı olur ama bence ödeme gelir.. Hesabıda tamamen halledince çekimini yaparsın. ;)

Eyvallah abi :) sordum

odeme almanızda sorun olmaz programınız oldugu surece
bilgisayarınıza kurup takip edebilirsiniz dendi sınırsız ödeme için program şart dedi kısacası alabiliyormuşuz :D yeşilleri görsek bari hesapta bugün yatarmı bilmem ama f5 yapıyom arada azda olsa para paradır :p ilaç gibi geliyor :D

Adamlar dalga geçiyor bizle açık açık.

Forumdaki life amcaya mesaj attım quiz ödemesiyle ilgili bana zaten ödeme yaptıklarını iddia etti.Baktım söylediği tarihte life ödemesi gelmiş, quiz ödemelerinden bahsediyorum dediğimde bana dalga geçer gibi detayları mail at diyor.

20 defa mail attık kanal ID'leri ödeme bilgileri ile ilgili.Kapananı ödüyoruz ayağına bakalım daha ne kadar oyalayacaklar bizi.

Kapanan 2 kanalı ödüyoruz ayağına 20 tane açık kanalımın ödemesi bekliyor, sonraki ayın ödemeleri bile başladı.

Ayın 16'sında paypal ödemeleri yapılacak diye mail atılmıştı. Sanırım yapılmaz bu saatten sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri