Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu webomeye ödeme gelince maille uyarı yapmıyormu bilen varmı arkadaşlar?
bugün quiz life değil 3 kanaldan 2 3 4 dolarlar göndermiş diğer ödemeleri göndermemiş quiz artık 5 doların altınıda mı gönderiyor webmoney ödeme
hem geçen ay hem bu ay 1$ lık ödemeler aldım quizden hocam,limit 1$ sanırım.gerçi banka ödemesi 1000$ iken de 200-300$ lık ödeler yapıyorlardı ama![]()
Banka 100 e düştü fatih hocam![]()
2 gün önce geldi 5 kanaldan 4 haneli bir parmak bal çaldılar daha devamı gelmedi
paypal mı banka mı?
yok abi gelmiyor.güncellemek istemiyorum ama gelmiyor bi türlü 2 haneli webmoneye..
yeni dediğimiz yine ocakta bağlandı hocam.Arkadaşım, kanallarını yeni bağladıysan en son alırısn, ben,m yeni bağladığım kanalların ocak ödemesi taa mart 7 de geldi öyle düşün.
geciktirdiği ocak kazancını martın 6 sında ödemiş şubatta böyle olabilir mi nisanın 6 sı falan
Birçok kişinin ocak kazançları hala ödenmedi ki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.