QuizGroup Ödeme ..

B
  • Kullanıcı By_Hummet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
B

By_Hummet

Guest
Arkadaşlar Benim Sorum Böylə Quiz Analytics - de Görsənen Parayi Ödiyormu ? Yoksa Farkli Oluyor Ve Bank Hesabi İyi Deyilmi Ödeme Almak İcin Ve Bank Hesabinda Ödeme Limiti Ne Kadardir

Quiz çalışacaksan Ve yeni başlıyorsan Kesinlikle wepmoney hesabı açmanı tavsiye ederim ne banka ne paypal yüzde 20 kesinti oluyor yüzde 80 kazancını öder şubatta kazandıgın parayı martta ödeme zamanında alırsın kanalın kapandıysa şubat kazancını martta alacagın yerine nisanda alırsın ve kesinlikle tavsiye alt kanal ekleyerek dashbordun bir olsun ödeme ayarlarken sorun yaşama

Quiz çalışacaksan Ve yeni başlıyorsan Kesinlikle wepmoney hesabı açmanı tavsiye ederim ne banka ne paypal yüzde 20 kesinti oluyor yüzde 80 kazancını öder şubatta kazandıgın parayı martta ödeme zamanında alırsın kanalın kapandıysa şubat kazancını martta alacagın yerine nisanda alırsın ve kesinlikle tavsiye alt kanal ekleyerek dashbordun bir olsun ödeme ayarlarken sorun yaşama

webmoneyin bankadan + sı nedir ?

webmoneyin bankadan + sı nedir ?

Yeni cüzdanlar açabiliyorsun ödeme almak için birde banka ödemeleri geç yapılıyor Quiz wepmoney geçmemizi istiyor o yüzden wepmoney agırlıklı hızlı ödeme yapıyor paypal iyidi ama paypalın karın agrısı bitmiyor wepmoneyde yüksek kurdan bozumlar oluyor dahası kesinti olayı banka gibi degil bankaya giden kesinti ve quiz banka ödemesi yaptı diye kestigi parayı kesmiyor
eft ve havale ücreti masrafınıda kaldırmış wepmoney daha ne olsun :)

merhabalar hocam " kesinlikle tavsiye alt kanal ekleyerek dashbordun bir olsun ödeme ayarlarken sorun yaşama" kısmını pek anlayamadım biraz açabilir misiniz :)

Şimdi Şöyle eskiden istedigin kadar ayrı başvurup kanalların birbirinden bagımsızdı yeni gelen güncelemeller ile adsense mantıgı gibi 1.kanalın dasborduna giriyorsun ona add channelden kanal ekliyorsun bu sayede böyle böyle ekleyerek tüm kanallarını toplamış oluyorsun diyelim 20 kanal bu şekilde ekledin 20 si için ödemeni wepmoney yaptın yada paypal hepsi tek birini degiştinde degişiyor ama ayrı ayrı başvurursan diyorki bu ödemen zaten tanımlı yenisini açamassın açabilmen için farklı ödeme bilgisi girmen gerekir
o yüzden uraştırmasın sizi

Altkanal derken youtube üzerinde alt kanal açmak mantıklı mı hocam bir kanalda sorun olurda kapanırsa hepsi kapanmıyor mu? Yoksa quizde tek panelde birleştir mi demek istedin, kastettiğin şeyi tam olarak anlayamadım?

Altkanal derken youtube üzerinde alt kanal açmak mantıklı mı hocam bir kanalda sorun olurda kapanırsa hepsi kapanmıyor mu? Yoksa quizde tek panelde birleştir mi demek istedin, kastettiğin şeyi tam olarak anlayamadım?

hocam yanlıs anlasılmasın alt kanal dedigim quiz dashbordu youtube degil quiz tek panel birleşiminden bahsediyorum

hocam yanlıs anlasılmasın alt kanal dedigim quiz dashbordu youtube degil

Bende youtube üzerinde alt kanal zannettim :) Evet haklısın tek dashboard üzerinde ödemeleri takip etmek daha kolay oluyor. Ancak quiz dashboardda kanal bağlama sınırı var mı bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Bende youtube üzerinde alt kanal zannettim :) Evet haklısın tek dashboard üzerinde ödemeleri takip etmek daha kolay oluyor. Ancak quiz dashboardda kanal bağlama sınırı var mı bu konuda bir bilgisi olan var mı?

70'e kadar sorun çıkmadı sınır olduğunu sanmıyorum hocam

Yeni cüzdanlar açabiliyorsun ödeme almak için birde banka ödemeleri geç yapılıyor Quiz wepmoney geçmemizi istiyor o yüzden wepmoney agırlıklı hızlı ödeme yapıyor paypal iyidi ama paypalın karın agrısı bitmiyor wepmoneyde yüksek kurdan bozumlar oluyor dahası kesinti olayı banka gibi degil bankaya giden kesinti ve quiz banka ödemesi yaptı diye kestigi parayı kesmiyor
eft ve havale ücreti masrafınıda kaldırmış wepmoney daha ne olsun :)

Siz inatla webmoney önerin bende inatla banka önericem :) şubat ödemesini ayın 18 inde aldım hemde öyle tek tek değil toplu olarak açık ne kadar kanal varsa ödediler aynı anda :) 30 dolar quiz kesintisi hariç benim kullandığım banka kuveytürk 12 lira kesinti yaptı onun dışında hiç bi kesinti yok neden aracı kullanıp hem riske girip hem komisyon veriyim ki :)

Siz inatla webmoney önerin bende inatla banka önericem :) şubat ödemesini ayın 18 inde aldım hemde öyle tek tek değil toplu olarak açık ne kadar kanal varsa ödediler aynı anda :) 30 dolar quiz kesintisi hariç benim kullandığım banka kuveytürk 12 lira kesinti yaptı onun dışında hiç bi kesinti yok neden aracı kullanıp hem riske girip hem komisyon veriyim ki :)

Sen :) Torpillisin kardeşim :)

Arkadaşlar ayın kaçında ödeme yöntemini değiştirmek lazım ki, geçen ayın ödemesini o ay WebMoney ile alabilelim?

Belli bi süresi var mı bunun?

Misal bugün Paypal olan ödeme yöntemini WebMoney olarak değiştirsem bu ay için WM ödemesini alır mıyım, yoksa diğer ay a mı kalır?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri