QuizGroup Partnere Kanal Bağlanmıyor ?

S
  • Kullanıcı SedatAydin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
S

SedatAydin

Guest
Arkadaşlar Quize Kanal Bağlamaya Çalışıyorum Boş Bir SAyfa geliyor ekrana en sonra ve davetiyede gelmiyor sorun bendemi sadece ?

Dün gece bağladım sıkıntı olmadı. Dashboard sıkıntıları düzelinceye kadar bağlamamak lazım aslında.

Tapatalk ile gönderildi.

Bende bağlamaya çalışırken :) şunu dedi bu paypal daha önce kullanıldı cart curt ::)

Arkadaşlar Quize Kanal Bağlamaya Çalışıyorum Boş Bir SAyfa geliyor ekrana en sonra ve davetiyede gelmiyor sorun bendemi sadece ?

o ad channel yaptığın dashboarda gel önceden orda profil kısmına gir sana seçenekler sunucak ordan ana hesabını seç ve o ana hesaba girerek diğer eklemek istediğin kanalları ekle hocam :)

az önce ekledim bi tane yeni kanal dashboard üzerinden, sözleşme bile otomatik imzalanmış görünüyor. sözleşmede imzam var yok fakat dashboard'ta signedpdf olarak geçiyor.

dikkat

arkadaşlar add new channel seçeneğinden kanal eklediğinizde, mutlaka eklediğiniz kanala girin ve o kanalda olan boş bilgileri mutlaka doldurun ödeme zamanında sıkıntı yaşaybilme ihtimalini en aza indirin derim

arkadaşlar add new channel seçeneğinden kanal eklediğinizde, mutlaka eklediğiniz kanala girin ve o kanalda olan boş bilgileri mutlaka doldurun ödeme zamanında sıkıntı yaşaybilme ihtimalini en aza indirin derim
bunlar dashboard üzerinde otomatik tamamlanıyor sanırım. mesela kanal eklerken ödeme bilgisi olarak aynısını kullanmak istiyor musunuz diye soruyor.

ödemeler başlamadan dashboard işi biter diye tahmin ediyorum.

bence en güzeli su dashboard işleri düzelene kadar kanal sokmamak quiz e.ne olacağı belli olmaz. ben bekletiyorum kanalları su an.

arkadaşlar bende aşağıdaki hatayı alıyorum profilde boş kanal yok türkçe karakter yok hatta diğer dashboar daki profil bilgilerinin aynısnı girdim yine hata alıyorum diğer dashboarda kanal ekleyince sıkıntı olmuyor şimdiki dahsboard da 1 kanal var ve ekleyemiyorum sorunun çözümünü bilen varmı?

The channel cannot be added. There are blank fields in your Profile.
Please correct your Profile and try again. Enter only English characters in your Profile.
Do not use non-letter symbols. Numbers, sign dot ., sign hyphen - and sign underscore _ are acceptable.

arkadaşlar bende aşağıdaki hatayı alıyorum profilde boş kanal yok türkçe karakter yok hatta diğer dashboar daki profil bilgilerinin aynısnı girdim yine hata alıyorum diğer dashboarda kanal ekleyince sıkıntı olmuyor şimdiki dahsboard da 1 kanal var ve ekleyemiyorum sorunun çözümünü bilen varmı?

Please correct your Profile and try again. Enter only English characters in your Profile.
Do not use non-letter symbols. Numbers, sign dot ., sign hyphen - and sign underscore _ are acceptable.

bu sorun bende de var, nasıl cozcez bunu fikri olan varmı?

kanal eklenmiyor

hepimizde aynı sorun var. Sorun genel.

Ben Yeni Hesap açtım quize. Çünkü diğer kanallar ve dashboard yok oldu. bu quizin sistemsel problemleri bitmez arkadaşlar.

quize mail de attım ama cevap gelmedi. bu sorunu çözebilen var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri