QuizGroup PayPal denied

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Ayın 10 una kadar süre var değil mi ödeme yöntemi değiştirmek için,artık işi gücü bıraktık bunların keyfine göre yaptıkları değişiklilerin peşinde koşuyoruz

:) onlar atmayınca mail ben attım onlarda reddetti paypal panoda degişirsin ayagındalar degişelim bakalım

:) onlar atmayınca mail ben attım onlarda reddetti paypal panoda degişirsin ayagındalar degişelim bakalım
Bu çakallar bence çoğu spamcının kanal bilgilerini kaybetmiş olabileceğini düşünüp bu paypal sıkıntısını çıkardılar. Ödeme yöntemini değişen parasını alacak değişmeyenin parası Quizde kalacak. :) Adamlar paraya doymadı..

Bu çakallar bence çoğu spamcının kanal bilgilerini kaybetmiş olabileceğini düşünüp bu paypal sıkıntısını çıkardılar. Ödeme yöntemini değişen parasını alacak değişmeyenin parası Quizde kalacak. :) Adamlar paraya doymadı..

Çok mantıklı :) düşüncen banada öyle geliyor

partnerler içinde artık tatlı para dönemi bitti,şimdi içerideki paraları nasıl hiç ederizin peşine düştüler son bi vurgun peşinde hepsi

quiz de şu anda ödeme yöntemini değiştiremiyorum neden oldugu ile alakası ve bilgisi olan varmı..
You cannot change payment method right now. Please try again in 12 hours.

Bir aydır zaten 20-30tl birikmişti, onun da üstüne yatıcaklar

Arkadaşlar Birşey Sorucam Banka Hesabı Eklemeyi düşünüyorum'da Fakat bu ay 1000 dolar geçecek ama geçmediğini düşünürsek nasıl olucak diğer aylar için ? ödeme bir sonraki aya'mı sarkıyor ? yoksa o kadarınıda yapıyorlarmı ?

ödeme yöntemini nereden değiştiriyoruz bu quizde ?

100 dolar.

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

profilden
hocam birşey sorucam bide bu Quizden atılan kanallarım vardı Webmoney Ödeme yapmıştım o zaman o webmoney ödeme olan kanallarımın hepsi kapandı aynı webmoney WMZ numarasını ödeme yöntemine eklesem sorun çıkarmı ?

hocam birşey sorucam bide bu Quizden atılan kanallarım vardı Webmoney Ödeme yapmıştım o zaman o webmoney ödeme olan kanallarımın hepsi kapandı aynı webmoney WMZ numarasını ödeme yöntemine eklesem sorun çıkarmı ?

ekleme bence, sorun çıkar mı bilmiyorum ama tavsiye etmem

l92m8b.jpg

Life facebook grubunda yazdı.

"Arkadaşlar PayPal ile bir sorun yaşıyoruz (Acayip bir firma bunlar). Yani ödeme yönteminizi PayPal'dan farklı bir ödeme yöntemine değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz (Tercihen WebMoney: hızlı, kolay, güvenilir). Sanıyorum ki önümüzdeki ay PayPal'ın bize karşı tutumundan dolayı bu ödeme yöntemini hiç kullanmayacağız.

Ayrıca, Payoneer'i de eklemeyi düşünüyoruz fakat bu ay değil."

Quiz'i savunduğumdan değil ama bilenler bilir PayPal'da hakkaten en az bunlar kadar tehlikeli bir firma, para içeride kalsın diye bin tane bahane üretirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri