QuizGroup (QGnetwork) Nasıl Bilirsiniz ?

HoffnungTR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.r10.net
Merhaba Aşağıdaki kanalıma bir mesaj gelmiş. Kanalda izlenimlerin bir çoğunu 3. taraf uyarısı olan bir video var video 3.9M izlenmiş ve izlenmeye devam ediyor ayrıca 3. taraf uyarısı uzun süredir var. Daha önce bir konu daha açılmıştı bu network için. O konuda da telifli kanala göndermişler mesajı. Aklıma bir kaç soru takıldı. Partnerliğe geçiş sağlasam ve kabul edilirse bu 3. taraf videodan kazanç sağlayamam sanırım çünkü uyarıyı kabul etmiştim ama emin değilim. Netwok hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Kanal:
Kod:
4.093 abone 
3.950.077 görüntüleme 
 Katıldığı Tarih  18 Kas 2012

Gelen mesaj:
Hello,

We offer special terms of YouTube Partnership:

1.All Ad fortmats are available (Standard In-stream ads, TrueView In-stream ads, Standard In-stream ads up to 30s in length, Overlay In-video ads, Pre-roll Ads, Post-roll Ads);

2.Personal manager: 24/7 partner support;

3.CMS management: claiming, monetization, copyright protection and support;

4.Fast monthly payments: 80% of your channel ads revenue;

5.Channel expertise: expert advice on channel development and audience growth;

6.Cross-promo: opportunity to promote your videos across network leading channels;

New and useful dashboard with additional metrix and new channel management tools will be available soon.
These terms of YouTube Partnership are offered by QuizGroup. We are the leading global YouTube Network.

Top 50 Youtube Networks filtered by Subscribers - Socialblade Youtube Stats | Youtube Statistics
QuizGroup Network Summary - Socialblade.com
About | QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Please contact me if you find our offer attractive. I`d be glad to answer any of your questions.

Best regards,
Simon Kovalev
Partnership Manager
QuizGroup
[email protected]
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Bu network bana da davet göndermişti. Biraz araştırdım və rus kökenli bir network olduğunu öyrendim. Aslında ilk zamanlarda kötü bi netvorkmuş ama şimdi netvorkta yönetim kurulu deyişti ve karşılarına büyümeyi maksat koydular gibi konulara rastladım. Kafkazdakı bir çok önemli kanallar bu netvorkla çalışıyor. Çalışma yöntemi Zoomin TV-ile nerdeyse aynı. Şimdi müşteri hizmeti de çok iyi. Yakın zamanlarda onlara dair kötü bir şey duymadım. Benim bildiklerim bu kadar :)

Bu network bana da davet göndermişti. Biraz araştırdım və rus kökenli bir network olduğunu öyrendim. Aslında ilk zamanlarda kötü bi netvorkmuş ama şimdi netvorkta yönetim kurulu deyişti ve karşılarına büyümeyi maksat koydular gibi konulara rastladım. Kafkazdakı bir çok önemli kanallar bu netvorkla çalışıyor. Çalışma yöntemi Zoomin TV-ile nerdeyse aynı. Şimdi müşteri hizmeti de çok iyi. Yakın zamanlarda onlara dair kötü bir şey duymadım. Benim bildiklerim bu kadar :)

teşekkür ederim bildiklerini paylaştığın için

Hic fena ya benzemiyor ödemeleri düzenli yapcaklarindan emin olabilsem girmeyi denerdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri