beyler bu imza sorunu olupta o kanallardan ödeme alan oldu mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION], [MENTION=10575]fenomen[/MENTION] hocam ben dasboard channels dan signedpdf olan pdf leri indirip tekrar imzalayıp gönderdim, sizde gönderin isterseniz sonra sıkıntı yapmasınlar
Kilitledim hocam.@Sonk4qy, @kubarbaz, @fenomen, @şıvanştayger,
Quizgrouptan yanıt :
A response to your request will be sent to you as soon as we solve this problem.
Our apologies for the delayed response.
İsteğiniz kısa sürede çözülecektir, ertelendi yanıtı için özür dileriz.
Korkmaya gerek yok arkadaşlar @AborJin konuyu kitleyebilirsin hocam.
Teşekkürler [MENTION=13675]AborJin[/MENTION]
Evet arkadaşlar bu sorunu yasayıpta düzelen arkadaslar bizimle de paylasırsa makbule gecer. Benim panelimdeki yazı kayboldu ama herhangi bir ödeme gelmedi henüz. Beklediğim ödeme 4xx civarı. Saygılar..
Hocam bende hala yazıyor ama şuan büyük ihtimal paypal ödemeleri durdu kimseden ses çıkmıyor, eğer paypala bekliyorsanız 27sine kadar yatacağını düşünüyorum.
Benımde 8xx kanalımda sıkıntı vardı , sozlesme gondermısler ımzaladım ama hala dashboardda resıng contact yazısı var hala...
Benımde 8xx kanalımda sıkıntı vardı , sozlesme gondermısler ımzaladım ama hala dashboardda resıng contact yazısı var...
sözleşmeyi paypal mailine mi yolladılar yoksa kanalın mailine mi yolladılar hocam
kanal mailine hocam...
benimkindede bitişik yazıyor hocam... benım kanal maılıne yolladılar tek dashboarddı ama sız add channel ıle ekledıysenız o dashboardın ılk kanalına yada profılı hangısı secmıssenız onun maılınıde kontrol edın hocam...bende panelde resing bitişik yazıyor sizde re sing olarak mı yazıyor?
benimkindede bitişik yazıyor hocam... benım kanal maılıne yolladılar tek dashboarddı ama sız add channel ıle ekledıysenız o dashboardın ılk kanalına yada profılı hangısı secmıssenız onun maılınıde kontrol edın hocam...
Evet hocam paypala bekliyorum ve ödemelerin durdugunun farkındayım. Kendi hatalarını bize cektiriyorlar görüyor musun 400 dolarlar yatalı cok oldu ama biz arada ''bizden'' kaynaklanmayan bir hata yüzünden kaynadık. Beklemedeyiz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.