Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

İyi izlenim ve aboneli 10-15 günlük kanal deneyen oldu mu almıyor mu kesin

artık eminim. garanti alması gerekenbir kanalı almadı yeni dashboarda clmıyor bugece. sorun var sanırım. daha onceki dashboard basına 5 kanal ekleme limiti koymuşlar ayrıca. çakallık yapmayalım diye yeni dashboard actırmıyor bu gece. muhtemelen bir güncelleme yapıyorlardır. yani çakallık yaparlar bunlar kesin deyip bir şeyler yapıyor olabilirler :D tamamen şahsi fikrimdir. yoksa neden dashboard açtırmasın

Freedom gibi yapmasından korkuyorum.Ödeme gününden 1 gün önce
- Kapananları ödemiyoruz .

Büyük sıkıntı...

Bu haberleri duyan Quiz kanal satıcıları göbek atmaya başlamıştır:D

baktılar boş kanal olunca millet abartıyor adamlar nasıl tırstılarsa çaktılar hemen 1 ay kuralını :D

Son düzenleme:
bu arada videosuz 1 aylık kanalları alıyor bilginize.

bir dashboard'a günlük 5 mi yoksa toplam 5 kanal mı kabul ediyor.Dashboard'a daha kanal eklemedim ancak denemelerim olmuştu 3-4 kez hata vermişti.Şimdi kanal sokayım dedim limiti aştınız diyor.Daha hiç kanal ekleyemeden doldu diyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri