Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Bende onu diyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, elimdeki kanal 0 abone ve 5 haziranda sokmuş. Yani deneyerek bir şeyleri bulabiliriz. Sonuç olarak manuelle uğraşamazlar. Bu kriterleri aşmanın bir yolu var.

Şu an quizde bulunan kanallarımın hepsi spam. Demekki spam'e engel gelmemiş.
Girerken sorun yaşıyoruz. Diyolar ki anahtar kelime falan filan. O zaman sokarken anahtar kelimeri kuralına uygun giricez sonra değiştiricez.

Herkes bir şeyler deneyip şunu yaptım oldu şunu yapmadım olamdı diye paylaşırsa daha hızlı yol alırız.

Elbet bir giriş var yani. girenler giriyor.

Şu life yetkilisini gene çağıralım şuraya ya. Neden kesinleşmeler olmadı? Ayladır 12'sinde kesinleşirdi bugun 13'ü oldu. Yok p.tesi yeni düzenlemeyi mi bekliyorlar ona göre mi hareket edecekler? Saçma sapan seyler söylemesinlerde yeter. Zaten kanallar 1,1 gidiyor can burnumuzda stres tavan zerre calısmıyorum ve bunun sorumlusu quiz. [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Son düzenleme:
12.000 izlenim 16 abone almadı :( Abone etkiliyor bence
İzlenim Süresi:101.000
Katıldığı tarih: 20 Nis 2015
Video Sayısı:49

Son düzenleme:
2 k izlenim 200 abone almadı
Demekki herşey oran değil. Yüzde 99 şekilde sistemi minum x ziyaretçi, minumum y abone, izlenim in aboneye oranı var. Bunu kurallarında zaten belirtmek zorunda yoksa youtube onu partnerdan atar. Fakat adamlar işte ayın 17 sinde söyleyecek. büyük rakamlar olacağını sanmıyorum. 5 k izlenme, 150 abone gibi rakamlatı düşünenler olabilir ama bence cok daha düşük rakamlar cıkacak. Fakat abone sayısının hitte göre oranı yüksek olması gerecek.
Bende onu diyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, elimdeki kanal 0 abone ve 5 haziranda sokmuş. Yani deneyerek bir şeyleri bulabiliriz. Sonuç olarak manuelle uğraşamazlar. Bu kriterleri aşmanın bir yolu var.

Şu an quizde bulunan kanallarımın hepsi spam. Demekki spam'e engel gelmemiş.
Girerken sorun yaşıyoruz. Diyolar ki anahtar kelime falan filan. O zaman sokarken anahtar kelimeri kuralına uygun giricez sonra değiştiricez.

Herkes bir şeyler deneyip şunu yaptım oldu şunu yapmadım olamdı diye paylaşırsa daha hızlı yol alırız.

Elbet bir giriş var yani. girenler giriyor.

Yok hocam ben 1 milyon izlenmeli kanalımı daha hiç denemeden zaten 3 videosu vardı başlık etiket ve açıklamasına salladım sırf görmek için ama olmadı. Adamlar videolarını kontrol ettirmekle uğraşacaklarını sanmam. Ona bir çare geleceklerini bilirler. Ama seninde dediğin gibi bu sistem otomatik kabul ediyorsa sonuçta bir yapay zekası ve bu zekaya bir sınırlar girilmiş demektir. Ya bunu quiz söyleyecek yada bizler bulacağız. [MENTION=14057]atameh[/MENTION] in söylediği gibi quize sokanlar rakamları yazarsa işimiz kolay

deneyen arkadaşlar kanal açılış tarihlerini ve video sayılarını da yazabilir mi acaba?

5 tane sağlam izlenen kanalımı atmıslar dalgamı geçiyorlar anlamadımki

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun da yöntemini bulunacak ve forumda karaborsası yapılacak yakında. :D

İngilizcesi olan bir arkadaş şunu çevirsinde göndereyim belki bir ümit yanıt verirler.

Mayıs Kazançları Henüz Kesinleşmedi ve Panele Yansımadı. Kesinleşmeler Ne Zaman Başlar?

İngilizcesi olan bir arkadaş şunu çevirsinde göndereyim belki bir ümit yanıt verirler.

Mayıs Kazançları Henüz Kesinleşmedi ve Panele Yansımadı. Kesinleşmeler Ne Zaman Başlar?

hocam bence bunlar manuel temizlik yapıyorlar. pazartesi de topluca çıkartacaklar kanalları ondan sonra kesinleşecek kazanç. başka mantıklı açıklaması yok bu gecikmenin :D Zaten dün akşam 30 kanalım gitti. bugün de 5 tane daha gitti. bundan sonra kesinleşse neye yarar kesinleşmese neye yarar. İnşallah başkalarının da kanalları kapanmadan bir an önce kesinleşir ama pazartesiden önce ben ihtimal vermiyorum. Temizlik sonrası kesinleşir.

15k izlenim ile giren kanalın açılış tarihi nedir acaba? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] belki arada ki fark budur..

Mobil cihazdan gönderildi...

5 tane sağlam izlenen kanalımı atmıslar dalgamı geçiyorlar anlamadımki

Hocam muhtemelen bu yüzden kesinleşmeler olmadı. Şimdi bunlar manuel kontrol ediyorlar sanırım ve 1-1 kanalları eleyecekler. Ondan sonra olursa olur kesinleşme.
Fakat merak ettiğim konu attıkları kanalın ödemeleri sağlıklı şekilde yaparlar mı? Sonuçta kanal kapanmamış, telif gelmemiş atılan kanalları da 60 gün öteleyecekler mi? Bilgi sahibi er kişiler şu sualleri açığa kavuştursun lütfen. :)
Hocam Life yetkilisi yeniden konuya çağırma durumu var mı? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Son düzenleme:
Hocam muhtemelen bu yüzden kesinleşmeler olmadı. Şimdi bunlar manuel kontrol ediyorlar sanırım ve 1-1 kanalları eleyecekler. Ondan sonra olursa olur kesinleşme.
Fakat merak ettiğim konu attıkları kanalın ödemeleri sağlıklı şekilde yaparlar mı? Sonuçta kanal kapanmamış, telif gelmemiş atılan kanalları da 60 gün öteleyecekler mi? Bilgi sahibi er kişiler şu sualleri açığa kavuştursun lütfen. :)
Life yetkilisini biri cagırsın buraya da soralım kanalları neden attıklarını bi dizinin sezonlarıydı kanallar. Çoğumuzun kanalları boyle yani tehlike büyük hic para alamıcaz bu gidişle.

Facebookta ki aciklamalarinda yeni bir kriterleri oldugunu o kriterleri de aciklama etiketin falan etkiledigini yazdilar

kanal kriterlerine uyan bir kaç kanalımı bu söylentilerden sonra içerisindeki videoları silerek girmeyi denedim
yani ne video ne etiket açıklama vardı sonuç olarak giremedim
ikincisinde videoların başlık acıklama atiketlerini silerek denedim gene olmadı
bir diğerinde başlıkları sadece rakam yaptım etiket açıklama gene yoktu ve sonuç değişmedi.
bu krıterler dedikleri gibi baslık etiket acıklama olsa dahi şuan girememizin sebebi quiz in şu sıralar hiç kanal kabul etmemesi sanırım

kanal kriterlerine uyan bir kaç kanalımı bu söylentilerden sonra içerisindeki videoları silerek girmeyi denedim
yani ne video ne etiket açıklama vardı sonuç olarak giremedim
ikincisinde videoların başlık acıklama atiketlerini silerek denedim gene olmadı
bir diğerinde başlıkları sadece rakam yaptım etiket açıklama gene yoktu ve sonuç değişmedi.
bu krıterler dedikleri gibi baslık etiket acıklama olsa dahi şuan girememizin sebebi quiz in şu sıralar hiç kanal kabul etmemesi sanırım

Hocam girsen ne olur çatır çatır kanallar atılıyor. :D Siz kanal sokmaya çalışıyorsunuz. Biz anya diyoruz siz konya. :D Adamlar zaten 1 haftaya kriterler belirlenecek diyor face sayfalarında. P.tesi den sonrasını işaret ediyorlar. Yeni kanal sokmaktan ziyade içerdeki kanalları ve kazançları düşünmek bence öncelik olmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri