Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Bence çok fazla abartılacak bir durum değil youtube şart değişikliği yapacağını bildirmişti 1 ay önceden haziran 15'i diye o sebeple 15'inden sonra bu olayların düzeleceğini düşünüyorum. Quiz bu zamana kadar yanlış yapmadı bu süreden sonra da yapacağını sanmıyorum içiniz rahat olsun benim şahsi düşüncem tabiiki :):):)

quiz her gün bir açıklama yapıyor ne yapacağını kendide bilmiyor belli ki zor durum da. belki de kepengi kapatır. firmaya yakın olan arkadaşlar bilgilendirecek artık

Olurda bir iki gün sonra düzelirse sizden ricam hunharca kullanmayın quizi. Hepimiz için.

beni zaten egale ettiler son 2 günde kanal falan kalmadı. 35 kanal kapandı. 23 tanesini de quiz attı. bugün bana yarın başkasına bu temizlik. pazartesi büyük ihtimalle toplu temizlik olup ardından da ödemeler işleme girer ne kalırsa artık geriye

Aslında aklımda 1 plan var.

YTPARA'nın ileri gelen üyeleri ile bir araya gelsek, 10 kişi mesela.

Sadece ytpara üyelerine açık olacak 1 MCN partner alabilsek.

Ytpara'dakilere bir kriter belirleyip onu kullansak harika olurdu.

Aynwn katiliyorum ozellikle ofisi kuzey kibrista acarak vergilendirme konusunda sorunda cikacagini zannetmiyorum cnku bi donem internet oyun kodlari satan siteler ofislerini ve banka hesaplarini kuzey kibrista acarak vergi konyaunda rahatlk cekiyolardi

Aslında herşey sistemin devamını sağlamak için,
MN ve diğer partnerler gibi paranın üzerine yatmaktansa, şartları ağırlaştırmak daha iyidir...

Hayırlısı 15ini bekleyelim bakalım ne olacak. Ben zaten şuan yeni kanal bağlamadığım için pek dert etmiyordum ama kesinleşmeler olmayınca şüpheye düştüm. 15i diyor bazı arkadaşlar güncelleme gelecekmiş kaçırmışım o olayı gelsin bakalım ne olacak.

Ben dün bagladım 1 yıl önceden kalmış eski bir kanalım 900 abone 350k izlenimli dizi kanalı hemde sorunsuz aldı.
arkadaşlar şimdi 210 abone 50k izlenimli kanalıda soktum sorun yok gibi gözüküyor bi deneyin ama benim soktugum kanalların ortak özellikleri eski olmaları 10 aylık ve 1 yıllık..

Son düzenleme:
Ben dün bagladım 1 yıl önceden kalmış eski bir kanalım 900 abone 350k izlenimli dizi kanalı hemde sorunsuz aldı.
arkadaşlar şimdi 210 abone 50k izlenimli kanalıda soktum sorun yok gibi gözüküyor bi deneyin ama benim soktugum kanalların ortak özellikleri eski olmaları 10 aylık ve 1 yıllık..

aynen bende soktm 500k izlenim 700 abone. ama kanal 1 yıl 2 aylıktı. bence de önemli olan izlenm abone değil. kanalın eski olması.

Katıldığı tarih: 29 Nis 2015
1200 izlenim
30 abone

Kabul etmedi şimdi denedim

şu olay güzel oldu, flaga çözüm bulmuşlar sanırım kanallar patır patır kapanmıyor artık ve uyarı gelince statusu etkilemiyor.. bu da uzun ömürlü kanal demek :)

Valla eskiden quiz mi biliyordu millet.. En kotu tekrar adsense doneriz saglam spamcilar icin her zaman google bir acik kapi birakir ama herkesin kolayina gelmes tabi.. Her guncellemede dendigi gibi daha cok calisan daha cok kazanacaktir saygilar .. :)

flaga çözüm bulmussalar bi çoğumuz zengin oluruz yıl sonunada ferrari çekeriz :cool: o yüzden sanmıyorum bulunduğunu :)

Sadece video silinirde kanala bisey olmassa al sana cozum tamam o video gumler en azindan kanal ayakta kalir

Daha ortada belli bisey yokken bu kadar telasa girmenize anlam veremiyorum bi sabredin hele bekleyin bi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri