Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Şu kesinleşmeleri yapta kurtulalım artık. Kimse quize muhtaç değil başka partner çalışırım kriterler çok yüksek olursa, ancak kesinleşmeleri yapın da önümüzü görelim biz de.

77 abone • 75.071 görüntüleme kanalı almadı demek ki daha düzelmemiş :))

Adsense işleme girmeme sorunu yaşadım, partnere döndüm. Partnere döndük bizi buldu daha 2 Ay olmadı. Arkadaşlar nereyi kurutmamı istiyosanız söleyin. Varmı kurutulacak partner.

60.000 küsür aboneli bir kanalım vardı adsensede 1 ihtar vardı. Az önce baktım ihtar silinmiş. Quizgroup'a katılayım dedim kabul etti bilginiz olsun.
Kanalı görünce ağzı suçlanmıştır hemen almıştır :D bizi kaybederek batacaksın quiz :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görüntüleme
576.817
Abone
381

Kanal açılış tarihi : 27 May 2014

beyler bu kanalı denedim kayıt yerine geldi isim adres ödeme sistemi falan yaptığımız yere şimdi bu kanal mn'ye bağlı, yapsam bağlanır mı ? quize nasıl olacak ?

Daha önceki yorumlardan yola çıkarak bazı arkadaşları quiz kabul etmiş. Bu arkadaşlarda ortak nokta kanallarının eski ve abonesi yüksek olmalarıydı.
Burdan yola çıkarak;
2014 açılış tarihli 1000 abone altı kanal
2014 açılış tarihli 1000 abone üstü kanal
2014 açılış tarihli 5000 abone üstü kanal
2015 açılış tarihli 1000 abone üstü kanal
2015 açılış tarihli 5000 abone üstü kanal

bu kriterlere uyan kanalları deneyebilirsek bir sonuç çıkarabiliriz diye düşünüyorum.
Konuyu okuyan arkadaşlarda bu kriterlere uygun kanal varsa denerlerse mutlu oluruz.

Günlük 15k hite ulaşan 1.5 aylık bi kanalımı kabul etmedi. Ve işin kötüsü de bu kanalın para kazanması açık olmasına rağmen hiç bi network ile ilişkilendirmedim.

Bu kanalı Adsense ile ilişkilendirsem bi sıkıntı yaşar mıyım arkadaşlar? Bu tür bi hitin bi zararı olur mu Adsense hesabına?

Adsense ile bu tür izlenim alan hesaplar ile çalışmadığım için bilgim yok ve yardımlarınızı bekliyorum.

beyler yine yazacam ama 6-7 ay önce açılmış mn'ye bağlı kanalları deniyorum hepsini kabul ediyor.

Görüntüleme
38.266

Abone
206

en son denediğim

life feys de paylaşmış 3 dk önce [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Hello, guys
The registration process for the new channels will be restored tonight (or tomorrow morning). We don't have any new requirements to a new channels (it's the same 1000/10).
Sincerely

life feys de paylaşmış 3 dk önce [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Hello, guys
The registration process for the new channels will be restored tonight (or tomorrow morning). We don't have any new requirements to a new channels (it's the same 1000/10).
Sincerely

hocam bunu türkçeye çevirebilirmisin

life feys de paylaşmış 3 dk önce @Mercurial

Hello, guys
Sincerely
seninde ağzın bal yesin :D bugün 2 güzel haber aldık :D biri bugün kesinleşeceği biride şart değişikliğinin olmaması :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri