Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
An itibariyle boş kanal denedim.
Your channel may join QuizGroup Partner Program if it meets specific scoring criteria. We assess all parameters of your channel. Your channel may pass scoring even with 10 subscribers and 1000 views if you follow YouTube rules and policies.
Kriterler geri gelmiş iyide oldu bence hayırlı geceler.
Evet bende 20 boş kanal sokmustum , sonra millete uydum artık krıter yok boyle olacak dedı bıraktım ama suanda 1.000 izlenım ve 10 Abone ıstıyor yıne ...
fatihbaz nasıl 1 abone 20 izlenimli kanal sokmuş acaba o zaman
şuan 40 izlenim,0 aboneli kanalla girdim.başvuru formunu dolduruyorum...
Yalnız bütün mod lar bu konuda online![]()
reyizzzzz nasıl yapıyon :d
bişey yaptıgım yok hocam valla,direk basıyorum giriyor.ayrıca bagzı arkadaşlar bagladıgı kanalla quiz paneline giremedigini,hata aldıgını söylemiş.şuan bu en son bagladıgım kanalla girdim panele.bu yogunlukdan dolayı sadece sözleşmeler gecikecektir![]()
bişey yaptıgım yok hocam valla,direk basıyorum giriyor.ayrıca bagzı arkadaşlar bagladıgı kanalla quiz paneline giremedigini,hata aldıgını söylemiş.şuan bu en son bagladıgım kanalla girdim panele.bu yogunlukdan dolayı sadece sözleşmeler gecikecektir![]()
+1 bende bağlıyorum sıkıntı yok şu an bende de.
3 saat once bagladıgım sozlesmelerın yarısı geldı yarısı yarına gelır onda sıkıntı yok ...
Sözlesmeler gecıkır ama panellerın hepsıne gırılıyor
20 kanal bagladım , 6 - 7 sine gırdım banka tanımladım giriyor ...
---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------
Boş mu baglıyorsun?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.