şartların altındakiler boş değil
3 saat kadar önce boşta alıyordu izleımsız abonesız ama sanırım şimdi engellenmıs
Yine denedım yıne almıyor
Neyse buna da şükür
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şartların altındakiler boş değil
3 saat kadar önce boşta alıyordu izleımsız abonesız ama sanırım şimdi engellenmıs
Yine denedım yıne almıyor
Neyse buna da şükür![]()
belki çok kanal baglayanları engelleyen bi sistem yapmışlardır![]()
15 20 dk önce yeni dashboard acmıstım yenı kanalla suan panal e girebildim 5 dk içinde boş kanal baglamayı denicem yazarım tekrar
Alakası yok hocam ya
İp , çerez , mac alayını degıstırdım![]()
bütün akşam millet kanal sokarken ben dizi izliyordumdedim belki çok kanal baglayanlara müdahale ettiler bi şekilde çünkü ben bu konuya mesaj yazmaya başladıkdan sonra bagladım kanalları,bikaç saat önce işte boş kanal alıyor dendiginde sadece deneme amaçlı 1 kanal baglamıştım
![]()
30 abone 30 k izlenimli kanalıda almıyor
10 abone 1000 izlenim hatası veriyor, sizde izlenimli ve aboneli bi kanalınızla deneyebilir misiniz ?
Kanal Bağlayamayan Arkadaşlar Sanırım 1 Ayı Doldurmamış Kanalları Almıyor.
Kriterler Uysada Yeni Kanalı Almıyor. Sizlerlede Yeni Ve Eski Kanallarını Denerseniz Emin Oluruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.