QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri 2016

Beyler saat 20:00 ve 20:30 dan sonra ödeme alan var mı ?

topluluk gelen kanalın parasını ödememişler kanal hala guizde gözüküyor tek telifli olanı ödemişler bu topluluk olayında kesın bir iş var ama çözemedim üç oldu uzun süredir girmediğim kanala girince ardından topluluk geliyor bu kansız süzük flagcılar yapmıyorsa youtubenın sıstemi giriş yapılan kanalı tespıt edıp artık neye gore topluluk gönderıyorsa topluluğu yerleştiriyor

Topluluk olan ve para kazanması kapalı olan kanalı ödemediler.Yine yattı üzerine quiz.Kanal hala quizde bari atın kanalı...Şerefsizler :(

Mobil olarak gönderildi.

Daha ödemediler diye bir şey yok arkadaşlar. Param gelmedi nerede kaldı dedim.(Sadece 1 telifi olan kanal için)

The payments for February will be sent on 20-27th of March.

Yani daha 27'sine kadar umudunuzu kaybetmeyin.

Toplulukları ödemezlerse kötü olacak

Quiz group ödeme gönderdi.

1 Telifli kanal-- 3 haneli ödeme- payooner - 12:25

3 haneli ödeme 11:30 da gelmiş benim ödemeler tamamlandı.

1 kanalım hariç tün kanalların ödemesi geldi , Sorunsuz,telifsiz temiz 1 kanalın ödemesi gelmemiş ,Şu an kanal Quize bağlı görünüyor, Öderler mi aceba ?

Benimde 3 haneli bi ödeme gelmesi gerekiyor ama gelmedi sebebi nedir bilen varmı

Benimde 3 haneli bi ödeme gelmesi gerekiyor ama gelmedi sebebi nedir bilen varmı

Maalesef yok quiz e mail attım bu konu hakkında 20-27 arası ödemeler yapılıyor dedi. Aylardır ödeme alıyorum 2. bi dalga olup da ödeme aldığım olmadı. Öğlen de WM ödemeleri devam ediyor mu diye sordum hala yanıt yok bekliyorum. Şu saatten sonra ödeme yapacaklarını sanmıyorum , inşallah yanılırım. Sanırım Quiz'in birçok kişiye atmış olduğu kazığı ilk kez bende yiyorum. Geçmiş olsun :(

bu aralık ve kasım kazançlarını alan yok dimi?

Tertemiz kanal dash'e giremiyorum ve ödemesi gelmemiş. Ama diğer tüm kanallarım sıkıntısız hem ödemeleri geldi hemde dash'e girebiliyorum. Dash'e giremeyip ödemesi gelen var mı?

Günaydın beyler,

Support mailime halen cevap vermedi. Kanalda 1 telif var (fakat 6 aydır telifli kanaldan para kazanıyordum) para kazanma açık , quiz'e bağlı fakat dashboard'a giremiyorum ve ödemem gelmedi. Support'da cevap vermiyor. Bu aşamadan sonra nasıl bir yol izleyebiliriz ? Yardımcı olabilecek var mı ? :confused:

Günaydın beyler,

Support mailime halen cevap vermedi. Kanalda 1 telif var (fakat 6 aydır telifli kanaldan para kazanıyordum) para kazanma açık , quiz'e bağlı fakat dashboard'a giremiyorum ve ödemem gelmedi. Support'da cevap vermiyor. Bu aşamadan sonra nasıl bir yol izleyebiliriz ? Yardımcı olabilecek var mı ? :confused:

Hep aynı oldu dash giremeyince ödemiyorlar.Yakında atarlar.Benimde para kazanma kapalı kanalımı ödemediler.Support yazdım cevapda yok.Ayrılma isteği gönderdim onuda reddetiler.

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri