Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
wm kesinti yapmış olabilir mi ?wm ödeme alındı 1 hanelioda iyi dashboardda 1x yazıyo yatan x neden sizce
wm kesinti yapmış olabilir mi ?
ne ödemesi web money mi paypal mı ?hadi hayırlı olsun ödemeler başladı kontrol edin hesaplarıilk ödemeyi aldık devamı gelir inşallah
![]()
ne ödemesi web money mi paypal mı ?
günaydın günaydın..webmoney hocam kontrol edin bi kaç arkadaşımada gelmiş 3x ödeme vs
günaydın günaydın..
ben akşama kadar evde yokum anca bakabildim
---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------
arkadaşlar quizde banka kesintisi çok fazlamı mesela 600$ alıcam diyelim ne kadarı kesintiye uğrar sizce?
Yani sonuç olarak yarın hesaba geçecek mi ?![]()
Evet yarın hesabınızda olacaktır kesinlikle. (Sabah 10'a kadar tüm ödemeler bitirilecek)
Paypali yatan oldumu hic
bahsettiginiz sorun bu günlerde yaşanan,sürekli bi sorun mu yoksa sadece bugün mü vardı hocam?bende hesapdaki parayı bugün çekicektim ama ödemelerin hepsi yetişmedi bugün,yarına kaldı birazı.yarın çekicem yani bankaya,sorun yoksa tabiki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.