QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödeme yöntemim paypal, değiştirmeye üşendim ilk defa 3 haneli alıcam. Risk budur diyorum

bi kanalım bugün kapandı dashboarda yansımıs bu ay alırmıyım acaba küçük bir meblağ

dert etmeyin panele yansıdı yansımadı diye quiz dashboard konusunda hep sıkıntılıydı zaten hala düzeltemediler demekki :) Kanallarınız kapanmadıysa sıkıntı yok ödemelerinizi alırsınız telaşlanmayın

hepimiz için hayırlısı olur inşallah bu ay sorunsuz alırız ödemelerimizi

Bi delayedde bende var nisan 29 da ödenecek diyor.
Umarım sorunsuz alırız hepsini.

aynı dashboardda olan 2 kanaldan biri kesinleşti. Diğeri kesinleşmemiş. Acaba aynı durumda olan varmı ?

arkadaslar tamamen hepsi kesinlesmemis tek dasboard uzerinde bunun sebebi ne olabilir vallahi moralim bozuldu

Ben anlamadım bunların yaptığı işi ya.. Dasboarda girinci anasayfada yazan aşağıdaki gibi.
8loZmd.jpg

Payout kısmına girince intial Balance aşağıdaki gibi.
YvRk3D.jpg

Hangisi doğru şimdi bunun?

Ben anlamadım bunların yaptığı işi ya.. Dasboarda girinci anasayfada yazan aşağıdaki gibi.
8loZmd.jpg

YvRk3D.jpg

2. resimdeki toplam aldığınız para 1. resimdeki şimdilik netleşen miktar

8loZmd.jpg

YvRk3D.jpg

birinci resim bu ayki kazandığınız, diğeri de eğer eskiden almadığınız miktar varsa toplamı olması lazım.

8loZmd.jpg

YvRk3D.jpg

ya bu intial balance muhabbetini kim attı ortaya bilmiyorum ama herkesin kafasını karıştırmış. o kısım bizi ilgilendirmiyor.

sizin alacağınız ödeme orada kocaman şekilde yazan 143 - February 2015 dir.

mis gibi odemem olmus ama cogu kapanmis kanallarin yine bir sonraki ayi beklicez omrumuz beklemekle gecti ..

ya bu intial balance muhabbetini kim attı ortaya bilmiyorum ama herkesin kafasını karıştırmış. o kısım bizi ilgilendirmiyor.

sizin alacağınız ödeme orada kocaman şekilde yazan 143 - February 2015 dir.

Kapanan kanalları nasıl çözücez onu anlamasıda zor. :) Martta ödeme beklediğim kapalı kanalların dashboardlarına giremiyorum girebildiklerimde 4. ayda ödenecek yazıyor.. Valla ne gelirse bahtımıza takılıyorum artık. Ödeme yapmasına yapıyorlarda şu dashboard olayını baside indirselerde herkes kurtulsa..

sadece ben mi quiz paneline giremiyorum? Devamlı bir döngü gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri