F
fth
Guest
Çok şükür webmoney ödemesi gelmiş. En az kesintiyle enpara veya garanti'ye nasıl atarım acaba?
En az kesintiyle derken?
Bu arada ödemeler durdu. Günlük mesai bitti sanırım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok şükür webmoney ödemesi gelmiş. En az kesintiyle enpara veya garanti'ye nasıl atarım acaba?
ayın 4 ü gibi wm ye taşıdım quizdeki hesaplarımı ödemeler wm ye gelecek değil mi?
En az kesintiyle derken?Acayip acayip sorular geliyor bazen forumda.
Benden bu kadar kesti senden daha az kesecek diye bir şey yok maalesef.. Hepsini transfer et bir cüzdana çek. Kesilen miktar herkesden aynı.
Bu arada ödemeler durdu. Günlük mesai bitti sanırım..
Kusura bakma ama bence sen olayı anlayamamışsın.
Bazıları webmoneyalsat.com'dan falan bozdurduğunu söylüyor.
Bazıları swift yapıyorum diyor bazıları dolar hesabıma çekiyorum diyor.
Ortada bir kesinti farkı var ki bu kadar değişik yöntem var diye düşünüyorum![]()
ödemem geldi webmoney e
---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------
ödemeler başalmış
Arkadaşlar wm hesabına para geldiği zaman mesaj, mail vs.. mi geliyor acaba.. İlk kez wm alacağız ikide bir hesaba girip bakmayayım..
saygılar..
Galiba mesai bitti ödeme saatini ve kaç hane olduğunu yazarsanız bilgi amaçlı herkesin işine yarar.
mobil mesaj
Arkadaşlar quizden ödeme alanlarda aynı durumda olanlar var mı acaba daha 3 ödeme yaptılar 3. de iki haneli.. Ondan sonrası yok
Ayın 12 sinde paypaldan webmoney geçiş yaptım kanalları. Değiştirdiğimde mart içinde actif olacak yazıyordu. Hala gelen giden yok. Ödenmicek mi bu ay acaba![]()
Ayın 12 sinde paypaldan webmoney geçiş yaptım kanalları. Değiştirdiğimde mart içinde actif olacak yazıyordu. Hala gelen giden yok. Ödenmicek mi bu ay acaba![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.