Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şubat Kazancını marttamı Alıyorsunuz Bütün Partnerlerde mantık böylemi yürüyor acaba.. Yoksa sadece Quizdemi bu şekilde yürüyor ben MN ile çalısıyorummart kazancını mayısda alabilirim diye biliyom yanlışmı biliyorum acaba
Başlamadı hocam.paypal başladımı yoksa ufak ödememi bekliyorsunuz?
arkadaşlar kusura bakmayın yerı degıl ama dashboard sunlar yazıyor sent,signedPDF,signedRS kayıtların karsısında tam olarak ne anlama gelıyor saygılar
şubat 18 de youtubeye başladım ve youtube hayatına başlamamı sağlayan degerli bi kardeşimiz & ytpara sayesinde ilk ödememi 3 haneli olarak quizden webmoney hesabıma yattıgını gördüm herkese hayırlı işler bol kazançlar![]()
Banka ödemeleri ne durumda takip edemiyorum.Bilen bir dost yeşillendirirse sevinirim.
kapananları ay sonunda mı ödüyor ki ?
10 günde 3 haneli büyük başarı tebrikler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.