QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihayet, Enpara hesapta. :D
[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] dashboard halen sıfır, bilgin olsun.

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] Yardım Vakfı

Ziraat Bankası
TR.................................

:D

banada ta neredeyse 1 ay önce mail gelmişti kapanan kanallların ödemesini 1 nisanda göndericez diye.Ancak kapalı paypala bağlı bu kapalı kanallar.bir iki tanesini kapanmamıştı para kazanması gitmişti onları girip bank hesabı yaptım ama tabi diğer kapananlara müdahele edemedim.İnş tüm kapananları o hesbaıma gönderirler.

Herkes benim gibi kapalı kanal ödemelerini bekliyor. Durumu açıklamak adına kapalı kanal ödemesini bekleyen arkadaşlara bilgi mahiyetinde açıklama yapacağım.

Normalde kapanan kanal ödemeleri kapanan kanalın ay bitiminden 57 sonra sonra yapılıyordu. Ancak quiz bu konuda anlaşma maddesini değiştirdiğini söylemekte fayda var artık 57 değil 60 gün sonra yapılacak yazıyor.
Ayrıca bana kapanan kanallarla ilgili bu ayın 29 unda ödeme yapılacağına dair mail gelmişti. Bu 57 günün 60 güne çıkmasından sonra gelen gelen maille birlikte 01.04.2015 tarihinde ödeme yapılacağına dair yeni bir mail geldi.

Velhasıl kelam ayın 27sinde ödeme alamazsanız şaşırmayın arkadaşlar şubat ayı da 28 gün olduğundan kapananların 2 gün gecikmesi gerekir. 60 gün kuralı ile ayın 4.ayın 1 'ine çekilmiştir. Eldeki veriler bu sonuca tekabül ediyor. Yine de belirtelim quiz bu ne yapacağı belli olmaz.

Saygılarımla...

Herkes benim gibi kapalı kanal ödemelerini bekliyor. Durumu açıklamak adına kapalı kanal ödemesini bekleyen arkadaşlara bilgi mahiyetinde açıklama yapacağım.

Normalde kapanan kanal ödemeleri kapanan kanalın ay bitiminden 57 sonra sonra yapılıyordu. Ancak quiz bu konuda anlaşma maddesini değiştirdiğini söylemekte fayda var artık 57 değil 60 gün sonra yapılacak yazıyor.
Ayrıca bana kapanan kanallarla ilgili bu ayın 29 unda ödeme yapılacağına dair mail gelmişti. Bu 57 günün 60 güne çıkmasından sonra gelen gelen maille birlikte 01.04.2015 tarihinde ödeme yapılacağına dair yeni bir mail geldi.

Velhasıl kelam ayın 27sinde ödeme alamazsanız şaşırmayın arkadaşlar şubat ayı da 28 gün olduğundan kapananların 2 gün gecikmesi gerekir. 60 gün kuralı ile ayın 4.ayın 1 'ine çekilmiştir. Eldeki veriler bu sonuca tekabül ediyor. Yine de belirtelim quiz bu ne yapacağı belli olmaz.

Saygılarımla...

Evet bende gördüm Nisan 1 de ödenecek yazıyor.

Benden baska banka odemesi bekleyen kaldı mı arkadaslar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri