Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aralık ve Ocak kapananlar geldi 2 hafta da bir ödeme almak daha güzel oluyor![]()
Bunun cevabını alamadık henüz forum olarak, sanırım supporttan ulaşarak kapalı kanallarının kazançlarını dashboard ID sini vererek ve kapalı fakat ödeme almak için yeterli meblağda olmadığını anlatan bir mesajla Webmoney e transferi gerçekleşebilir.Arkadaşlar bir şey merak ediyorum kapanan banka ödemeli kanalın kazancı 100$ olmuyorsa nolur? Veya şimdiye kadar noldu?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun cevabını alamadık henüz forum olarak, sanırım supporttan ulaşarak kapalı kanallarının kazançlarını dashboard ID sini vererek ve kapalı fakat ödeme almak için yeterli meblağda olmadığını anlatan bir mesajla Webmoney e transferi gerçekleşebilir.
Arkadaşlar bu ay 4 hane miktar, kazandım. Ödeme yöntemi webmoney 'di, şimdi banka olarak değiştirsem. WM'ye mi? alırım yoksa banka'ya mı?
Teşekkürler
Hocam aralikta kapananlar paypal miydi
Kapandığında paypal dı sonra geçen ay ödenmediğinde wm ye çevirdim bu ay ödendi...
Aralıkta kapanan kanalların mailleri devre dışı. O yüzden değiştiremiyorum. Mecbur paypal bekliyoruz. Ödenmiyor![]()
Aralıkta kapanan kanalların mailleri devre dışı. O yüzden değiştiremiyorum. Mecbur paypal bekliyoruz. Ödenmiyor![]()
Kapanan kanalların ödeme yöntemini değiştirebilirsiniz ; Block account
Kanala giriş yaparken ki uyarı da bize ulaşın kısmı vardı oradan itiraz et gmail kesinlikle açılıyor.
Evet itiraz ettikten 1 dk sonra açıldı. Teşekkür ediyorum. Bu kadar kolay oldugunu bilsem daha önce itiraz ederdim. Ödeme yöntemlerini webmoney yapayım hemen![]()
nereye itiraz ediyoruz ben bulamadım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.