Quizgroup tamamen zarar

kindersaft

Kayıtlı Üye
bunu arkadaşlara bilgi vermek için yazıyorum burada forum kurallarını aykırı olmasa aylık kazancımıda gosterirdim quiz in üzerimizden ne kadar kar ettigini göstermek için neyse söylemek istedigim bende forumdaki arkadaşların quiz i methetmelerine aldanarak adsensi bırakıp quizle ugraşmaya başladım ama şunu gordüm aynı izlenme aynı reklam tıklaması fakat adsende aldıgım paranın enaz % 30 daha azını alıyorum yani söyliyecegim kesinlikle ama kesinlikle elinde aktif bir adsense hesabı olan arkadaşlar quiz e geçmesinler ama adsense ban yemiştir veya youtunda çalışmaya yeni başlamışsınızdır öyle tercih edersiniz bir adsense hesabı acana kadar veya adsense pin gelene kadar ama kesinlikle ilerisi için quiz i düşünmeyin

bunu arkadaşlara bilgi vermek için yazıyorum burada forum kurallarını aykırı olmasa aylık kazancımıda gosterirdim quiz in üzerimizden ne kadar kar ettigini göstermek için neyse söylemek istedigim bende forumdaki arkadaşların quiz i methetmelerine aldanarak adsensi bırakıp quizle ugraşmaya başladım ama şunu gordüm aynı izlenme aynı reklam tıklaması fakat adsende aldıgım paranın enaz % 30 daha azını alıyorum yani söyliyecegim kesinlikle ama kesinlikle elinde aktif bir adsense hesabı olan arkadaşlar quiz e geçmesinler ama adsense ban yemiştir veya youtunda çalışmaya yeni başlamışsınızdır öyle tercih edersiniz bir adsense hesabı acana kadar veya adsense pin gelene kadar ama kesinlikle ilerisi için quiz i düşünmeyin

oq krdş çok tşkr sayende mnye geçtim içerde 5k dolar kaldı

quiz görüp görebileceğin en iyi partner sen yenisin galiba

Hiçbir partnerde Adsense kadar kazanamazsınız . Bende birçok kez tecrube ettim . Dediğiniz gibi %30 oynar .

Ne adsense ne Quiz ikisi de olmaz ikisine de güvenilmez . Mantık ikisiyle de çalışmaktır

benden yana helal olsun quize ^^

quiz candır hocam en azından ödemelerde sıkıntı yok adsense ise her zaman risk ne yapacağı belli olmuyor

önemli olan çok kazanmak değil kazandığını alabilmek :)

Hiç adsense banlanmadı ve toplu para kazanma gitmedi heralde ..

30 k alacakken adsense banlandıgında %30 değil 50 de alsa quiz çalışırsınız .. jakabvo gelsinde anlatır size:)

Adsense çok daha iyi veriyor ama ban olayı var

valla dostum bencede adsensede kazanclar daha yüksek oluyor ama desen ki yuzde 50 kesiyor gene Quiz e gider millet. Niye ? Çünkü öyle veya böyle paranı bırakmıyor adamlar.

Adsense ödemeyi geç yaptı Quiz'e geçirdim kanalları.
Adsense'ye kanal bağladım PUB ID değişmiyor.
O adsense büyük ihtimal çöp oldu, ilerde yine kanal bağlarım ama bu ayki ödemeyi yapsında sonra banlarsa banlasın.
:D
Adsense her zaman risk, Adsense+Quiz çalışsın bence herkes.
En iyisi bu sanırım.

adsense ile tabi ki hiçbi partner yarışamaz. partner zaten kesinti yapıyor bunları biliyoruz. quizin avantajı diğer partnerlere göre güvenilir olması ve 2 hafta daha erken ödemesidir.
adsense ile karşılaştırmanın çok anlamı yok. adsensei bırak partnere geç diyen kimdi bilmiyorum ama benim gördüğüm herkes diğer partnerlere göre quiz iyi diyor.

quiz size hizmet etsin kapanan kanalı ödesin birde adsenseden yüksek versin. Adamlarda kazanıcak sonuçta babasının hayrıda çalışmıyolar gayet makul bence

Quiz benden ne kadar alıyosa dibine kadar helal olsun
Awe Mn CN bi araba parası bıraktım
Quiz de tek kurusum kalmadı

awe mn ve recde porşee parası bırakdık siz hala quizi kötüleyin.

Bu arkadaş çok yeni anlaşıldı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri