Quizgroup tamamen zarar

nisan kazançlarında 3 haneli ödemesi çıkması gereken kanalın dashabordu ayrılmıştı ve kazançta 0 gösteriyodu mail attm adamlara en kısa zamanda incelicez dediler mayıs 18 de normal zaman ödemesini almştm 30 unda da kapanan kanal ödemeleriyle beraber dashabordu ayrılan kanalın parasınıda göndermişlerdi :D kısaca quiz adamdır :D

Ama bana göndermediler, o zaman bunlar adam mıdır? :D

quizin kazançları gerçekten banada düşük gibi geldi mn'den forela'dan bile düşük!

adsense ve diğer partnerlere durduk yere kanallarla bir oynama yaptıklarını düşünüyorum

quiz şuan ençok üyesi olan partner tahmin olarak

örnek 1000 abonesi var ise bu abonelerin 150sinin kanalı quizin ödeme almasından önce kapandıysa quiz ödüyor çünkü reklamını bu şekilde yapıyor şuan herkes quize paraları zamanında ve kapananları yatırıyor diye soktu kanallarını bu adamlar risk alarak büyük yatırımla kendilerini bildiginbüyüttüler

yani kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez sözü quizgroupun çalışma sistemine cuk oturan bir sözdür :)

arkadaşada çok yüklenmişiz ama oda kendi şansından adsensele sorun yaşamadıgından bu konuyu açtıgını düşünüyorum yoksa quizgroup şuan spamcıların bildigin babası gibi üstüne titriyor bir numara yani :) fazla söze hacet yok yukardaki özlü söz durumu açıklamaya yeterlidir sanırım :))

adsense ve diğer partnerlere durduk yere kanallarla bir oynama yaptıklarını düşünüyorum

quiz şuan ençok üyesi olan partner tahmin olarak

örnek 1000 abonesi var ise bu abonelerin 150sinin kanalı quizin ödeme almasından önce kapandıysa quiz ödüyor çünkü reklamını bu şekilde yapıyor şuan herkes quize paraları zamanında ve kapananları yatırıyor diye soktu kanallarını bu adamlar risk alarak büyük yatırımla kendilerini bildiginbüyüttüler

yani kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez sözü quizgroupun çalışma sistemine cuk oturan bir sözdür :)

arkadaşada çok yüklenmişiz ama oda kendi şansından adsensele sorun yaşamadıgından bu konuyu açtıgını düşünüyorum yoksa quizgroup şuan spamcıların bildigin babası gibi üstüne titriyor bir numara yani :) fazla söze hacet yok yukardaki özlü söz durumu açıklamaya yeterlidir sanırım :))

quiz birden büyüdü ama birdenbirede çakılacaktır bu gidişle. yt spam istemiyor quiz dediğin gibi spamcılara sahip çıkıyor. 1 haftadır noldu quizde bi bocalamalar sorunlar.. yt'den yediler ultimatomu böyle oldu, ha devamda ederlerse quiz diye bişe kalmıycak yakında.

:)
zaten %20 kesiyor
%20-30 daha az kazanman çok normal
biraz matematil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri