QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

3 kanal vardı dashboard'ta, 1'e inmiş. biri kapanan kanaldı. sildiler diye sevinirken bi kanalın daha olmadığını farkettim.

3 kanal vardı dashboard'ta, 1'e inmiş. biri kapanan kanaldı. sildiler diye sevinirken bi kanalın daha olmadığını farkettim.

kapanan kanalla alakası yok hocam,panel çorbaya döndü şuan karma karışık :D önce hepsini bi panelde topladılar,şimdi tekrar kanallar kendi panellerine döndü.bişeyler yapmaya çalışıyorlar bakalım ne çıkacak sonunda :p

kapanan kanalla alakası yok hocam,panel çorbaya döndü şuan karma karışık :D önce hepsini bi panelde topladılar,şimdi tekrar kanallar kendi panellerine döndü.bişeyler yapmaya çalışıyorlar bakalım ne çıkacak sonunda :p
işte ben de kapanan kanalı silmişler diye seviniyodum bi baktım bi kanal daha kayıplarda. :D

bu arada quiz'e girerken bana da her seferinde şifre soruyor. düşündüğümüz o mail + şifre ile giriş yöntemi önümüzdeki ay gerçekleşecek galiba.

bende sabah bi kanal bagladım dashbord üzerinden ama o kanal ayrı dashborda girmis tek kanal acaba sonra mı toplayacaklar

fırsattan istifade beklemedekı kanallarıda itelesek quize iyi olucak :D

Dün dashboarda mevcut olan 6 kanalım bugün yok silinmiş. ilk partnerden mi atıldık dedim sonra kontrol ettim tek tek partnede görünüyor. Yanlız görülmeyen kanallar tek dashboardda değil o kanallardan biriyle girilince toplu dashboardda giriyor yine ama kanalın kendisi yok. Nasıl bir yazılım ekibi var bunların ya dahsboard dediğin zaten bi halta yaramayan uyduruktan bişey dün yazılıma başlayanlar bile bunu yazar bu kadar para kazanıyorlarda adam gibi bi sistem yapmıyorlar anlamış değilim. Mail atarsın cevap yazmazlar ne halt ettikleri belli değil.

Son düzenleme:
bende de aynı önceden toplu gözüküyordu şimdi ayrı ayrı gözüküyor kanalallarr

Dün dashboarda mevcut olan 6 kanalım bugün yok silinmiş. ilk partnerden mi atıldık dedim sonra kontrol ettim tek tek partnede görünüyor. Yanlız görülmeyen kanallar tek dashboardda değil o kanallardan biriyle girilince toplu dashboardda giriyor yine ama kanalın kendisi yok. Nasıl bir yazılım ekibi var bunların ya dahsboard dediğin zaten bi halta yaramayan uyduruktan bişey dün yazılıma başlayanlar bile bunu yazar bu kadar para kazanıyorlarda adam gibi bi sistem yapmıyorlar anlamış değilim. Mail atarsın cevap yazmazlar ne halt ettikleri belli değil.

Yazılımcı + test edenlerde becerememiş test etmeyi.
bende de aynı önceden toplu gözüküyordu şimdi ayrı ayrı gözüküyor kanalallarr

Hala ayrı mı gözüküyor ?

Aynı durum bende de var.. Şuan fark ettim.. Nabalım mail mi atalım ?

Bunlar sapıttı iyice ya :) Öyle mi yapsak böylemi yapsak nasıl yapsakta mahvetsek acaba diye uğraşıyorlar resmen. Bir araya topluyosunuz niye bir daha ayırıyosun amaç ne arkadaş. :) Ruslar votkayı sever. Çok kaçırdılar sanırım..

Quize 2 kanal bağladim gözükmiyor neden olabilir arkadaşlar

Aynı durum bende de var.. Şuan fark ettim.. Nabalım mail mi atalım ?
Attım mailde adamlar cevap mı veriyor sanki valla adsense banlansın şunlardan daha iyi artık iyice tövbe edicem partnere o dereceye geldi.Bunlar bize iyi bir kazık sokucak sonunda bi haltlar çeviriyorlarya sonumuz hayrola.

Son düzenleme:
3 kanal biryerde 5 kanal biryerde 10 kanal biryerde
ödeme yöntemleri birbirine girmiş. Toplu olduğu zaman banka ödemesine ayarlamıştım ona göre planlamalar yapmıştım ama tekrar paypala döndürmüş hala banka kalanlar var. karma karışık bir durum oldu şuan. Kanallara girmek istemiyorum spama düşmesin diye. Bakalım ne olacak. Tek dashboarda toplasalar bile ödeme yöntemlerini ayarlamak için tekrar girip ayar çekmek lazım kanallara. Mis gibi tek dashboard olmuşken neden tekrar ayırıp ödeme yöntemlerini eski hale getirdiler anlamadım. Haberde verilmiyor.
Tekrar birleşecek mi? Birleşik halde olanlar o şekilde mi kalacak?
Ödeme konusundada akılda soru işaretleri var. Bundan sonra kapalılar ödenecek mi ödenmeyecek mi belli değil. Böyle bir sorun varken dashboard ile kafa yoruyoruz arkadaş işe bak.

3 kanal biryerde 5 kanal biryerde 10 kanal biryerde
ödeme yöntemleri birbirine girmiş. Toplu olduğu zaman banka ödemesine ayarlamıştım ona göre planlamalar yapmıştım ama tekrar paypala döndürmüş hala banka kalanlar var. karma karışık bir durum oldu şuan. Kanallara girmek istemiyorum spama düşmesin diye. Bakalım ne olacak. Tek dashboarda toplasalar bile ödeme yöntemlerini ayarlamak için tekrar girip ayar çekmek lazım kanallara. Mis gibi tek dashboard olmuşken neden tekrar ayırıp ödeme yöntemlerini eski hale getirdiler anlamadım. Haberde verilmiyor.
Tekrar birleşecek mi? Birleşik halde olanlar o şekilde mi kalacak?
Hocam bunların fındık kadar aklı yok ellerine yüzüne bulaştırdılar altı üstü bir ekran nedir bu kadar atla deve olan anlamış değilim. Düne kadar doğru dürüst kanalları yoktu adam ettik bunları sırtımızdan dünyayı kazandılar üç kuruşluk ekran yapmıyorlar.

Hocam bunların fındık kadar aklı yok ellerine yüzüne bulaştırdılar altı üstü bir ekran nedir bu kadar atla deve olan anlamış değilim. Düne kadar doğru dürüst kanalları yoktu adam ettik bunları sırtımızdan dünyayı kazandılar üç kuruşluk ekran yapmıyorlar.
Hocam yapacak birşey yok. Ama gelecek adına quize güvenmemek lazım. Blokelerin başlayacağı gün gibi açık. O yüzden daha dikkatli çalışmanın zamanı geldi. Umarım açık kanallara ödemeye devam ederler.
Dashboard olayınıda da eskiye dönülsün bence birleştirmekten vazgeçsinler. Çünkü pek sağlıklı olmayacak bu iş belli oldu o. Eski sistemdede bazen toplu ödeme yapabiliyorlardı. Yine toplu ödeme yapmak isterlerse sistemden kanalların listesini çıkartıp toplu ödeme yapabilirler. Yani hangi kanal hangi maile ödeme yapılcak çok rahat bir şekilde toplu halde bunu gerçekleştirebilirler. Sonuçta küçük bir şirket değil bunun kodunu yazacak mühendislere sahiptirler herhalde :D

Son düzenleme:
Hocam yapacak birşey yok. Ama gelecek adına quize güvenmemek lazım. Blokelerin başlayacağı gün gibi açık. O yüzden daha dikkatli çalışmanın zamanı geldi. Umarım açık kanallara ödemeye devam ederler.
Dashboard olayınıda da eskiye dönülsün bence birleştirmekten vazgeçsinler. Çünkü pek sağlıklı olmayacak bu iş belli oldu o. Eski sistemdede bazen toplu ödeme yapabiliyorlardı. Yine toplu ödeme yapmak isterlerse sistemden kanalların listesini çıkartıp toplu ödeme yapabilirler. Yani hangi kanal hangi maile ödeme yapılcak çok rahat bir şekilde toplu halde bunu gerçekleştirebilirler. Sonuçta küçük bir şirket değil bunun kodunu yazacak mühendislere sahiptirler herhalde :D
Söylediklerine aynen katılıyorum life ödemeyi 45 gün sonra alırsınız demeye başladı bunlar quiz türlü türlü şaklabanlıklar yapmaya başladı aynen dediğin gibi bunlara bu saatten sonra güvenmek bel bağlamak toplu kanal bağlamak akıllıca değil.

katipten mail aldik akılının biri gidip şifre oluşturmuş o kafadan atılmış paypala kanala giriş yapamıyoruz quizde cevap vermiyor :D

Son düzenleme:
Arkadaslar ben de mail almistim bir arkadastan, haliyle kendi paypal adresini girmis.. Simdi paypal adresini degistiremiyorum. Ne yapmam gerekiyor bu konuda? Daha once bu tur bir durum yasayan oldu mu?

Tesekkurler,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri