QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

az once denedim, bos sayfa yerine

Error Happened

Technical problems, please try again in a 10 mins

yaziyor..

Arkadaşlar son durum nedir paypal adresi değişiyor mu kanal bağlama vs sorun varmı kanal almayı düşünüyorum bekleyeyim mi

Başarı ile kanal ekleniyor mu şuan teknik problemler mi var ?

Şimdi bende 2 tane bağladım sıkıntı yok arkadaşlar.

Hocam panel uzerinden mi kanal ekliyorsunuz? Ben epi topu 2 kanal baglayacagim, onlari da kac saattir baglayamiyorum. hata veriyor surekli.

Ben panel üzerinden "Add new channel" kısmıyla ekliyorum zaten şuan başka türlü eklenmiyor paypal hesabı yüzünden.

Hocam panel uzerinden mi kanal ekliyorsunuz? Ben epi topu 2 kanal baglayacagim, onlari da kac saattir baglayamiyorum. hata veriyor surekli.

Iki turlude ekledim hocam. Ilk basta (5-6 saat once) yeni bir odeme yontemi ile yeni kayit acip bagladim. 2 saat once falan panele giris aktif oldu... Ondan sonra da panel uzerinden 'add new channels' dan 5 kanal daha ekledim...

Ilk basta hata verdi cunku profil ismim silinmisti. Sizde kontrol edin isterseniz. Tekrar isim soyisim yazinca sorunsuz bagladim. Son kanalimi da 2dk once ekledim...

Şimdi bende 2 tane bağladım sıkıntı yok arkadaşlar.

Ben panel üzerinden "Add new channel" kısmıyla ekliyorum zaten şuan başka türlü eklenmiyor paypal hesabı yüzünden.

Iki turlude ekledim hocam. Ilk basta (5-6 saat once) yeni bir odeme yontemi ile yeni kayit acip bagladim. 2 saat once falan panele giris aktif oldu... Ondan sonra da panel uzerinden 'add new channels' dan 5 kanal daha ekledim...

Ilk basta hata verdi cunku profil ismim silinmisti. Sizde kontrol edin isterseniz. Tekrar isim soyisim yazinca sorunsuz bagladim. Son kanalimi da 2dk once ekledim...

Arkadaslar hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz?

Ayrica [MENTION=7873]polimer[/MENTION] hocam, profil ismininin silinmesi tam olarak nedir? Anlayamadim..

Arkadaslar hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz?

Ayrica [MENTION=7873]polimer[/MENTION] hocam, profil ismininin silinmesi tam olarak nedir? Anlayamadim..

Quiz panelinde 'Profile' kisminda first name ve last name yazan yerler bostu. Kayit olurken girmeme ragmen sonradan silinmis sanirim. isim ve soyisim bosken dogal olarak hata vermisti kanal eklerken... Tekrar isim soyisim yazip kaydettim duzeldi..

Diger soru; Mozilla Portable..

Ben mozilla kullanıyorum.

Quiz panelinde 'Profile' kisminda first name ve last name yazan yerler bostu. Kayit olurken girmeme ragmen sonradan silinmis sanirim. isim ve soyisim bosken dogal olarak hata vermisti kanal eklerken... Tekrar isim soyisim yazip kaydettim duzeldi..

Diger soru; Mozilla Portable..

Ben de simdi 3 tarayicidan denedim (mozilla, chrome ve ie) ama hic birisinden olumlu sonuc alamadim. Surekli hata mesaji cikiyor. Ticket attim, belki gozden kacirdigim birsey vardir, o yuzden eklenmiyordur.

Hocam panele giriyorum. Add a new channel tikliyorum. Ekleyecegim mail adresini ve sifresini yaziyorum, sonrasinda hata ekrani geliyor..

Hocam bende panele giriyorum, add new channel diyorum. Yes ve No şıkları var Yes'e tıklayınca google girişine yönlendiriyor beni. Bu sefer quize sokacağım kanalın bilgileriyle ordan giriş yapıyorum 10 sn falan ekran bekledikten sonra direk o kanala davetiye gönderiyor.

Hocam bende panele giriyorum, add new channel diyorum. Yes ve No şıkları var Yes'e tıklayınca google girişine yönlendiriyor beni. Bu sefer quize sokacağım kanalın bilgileriyle ordan giriş yapıyorum 10 sn falan ekran bekledikten sonra direk o kanala davetiye gönderiyor.

Hocam bana o yes / no yazan yer gelmiyor.. Yani ilk sefer gelmisti ama hata vermisti sanirim.. Verilen izni nasil kaldirabilirim? Izini kaldirip tekrar giris yaparsam sanirim sorun cozulur.

Hocam bana o yes / no yazan yer gelmiyor.. Yani ilk sefer gelmisti ama hata vermisti sanirim.. Verilen izni nasil kaldirabilirim? Izini kaldirip tekrar giris yaparsam sanirim sorun cozulur.

Hocam nasıl hata vermişti? Verilen izni derken QuizGroup izni diyorsanız Bu linkten kaldırılır ama sonra tekrar izin verirsen dahsboarda girebilir misin bilmiyorum.

Hocam nasıl hata vermişti? Verilen izni derken QuizGroup izni diyorsanız Bu linkten kaldırılır ama sonra tekrar izin verirsen dahsboarda girebilir misin bilmiyorum.

Hocam cok ilginc, bana Quiz davet gondermis.. Simdi mail'e girip kontrol ettigimde farkettim.. Tesekkur ederim yardimlariniz icin :)

------------

KANAL BAGLAMADA HATA ALAN ARKADASLAR KANALLARININ KONTROL PANELINE BAKSINLAR, QUIZ DAVET GONDERMIS OLABILIR..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri