QuizGroup Temmuz Kazançları Ağustos Ödemeleri

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Kesinleşme Tarihi : 12 Ağustos

Ödeme Başlangıc Tarihi : 15-16-17 Ağustos

Ödeme Geldi Şablonu

Ödeme Aracı : ( Webmoney - Paypal - Banka )
Ödeme Saati :
Kanal Durumu : ( Telifli Açık - Telifli Kapalı - Sorunsuz - Kapalı - Flagdan Kapalı )
WMZ İlk 3 Kod :

Şablona Uymak Zorunlu Değil Fakat Böyle Olursa Çok Daha Temiz Çok Daha Düzenli Olur :)

Kurallar :

Ödeme Gelmeden Konuya Yazmak
Ödeme Harici Quiz Kuralları Vs Gibi Durumları Konuşmak
Kazandığı Para İle Ego Yapıp Kendini Bişi Sanarak Gösteriş Yapmak
; 1 Gün Uzaklaştırma Sebebidir .

Herkese Bol Hayırlı Kazançlar .

Çok Kazanıyorum Napabilirim ?

1- @Serk@nYT ' nin Öncülügünde Yapılan Fransa'daki Camii'ye Destek
2- LÖSEV Bağışı
3- Kimse Yok Mu Derneği Bağışı

Bu post kiralıktır :)

editt okumamıştım :(

Son düzenleme:
Yalnız 3. madde kafamı kurcaladı cünkü tek kanaldan ödeme almıyoruz ki hocam. Her kanalın durumunu belirtirsek fena :)

Arkadaşlar konuyu açıyorum, bu gün büyük ihtimal kesinleşmeler olur.

Lütfen rica ediyorum, kesinleşme olmadan yorum atmayalım..

Quiz ile ilgili soru ve sorunlarınızı ; QuizGroup - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi başlığı altında sorabilirsiniz..

Sizde takdir edersiniz ki bu konu ödeme konusu binlerce üye bu konuyu takip ediyor, cep telefonunda, okulda, yolda, işte vs.. bu konuya giriyor, böylelikle hem forumun düzeni bozuluyor, hemde insanlar okumaması gereken mesajları okumak zorunda kalıyor.Biz yöneticiler elimizden geldiği kadar ceza vermeme taraftarıyız fakat bazıları buna kendini zorluyor. Örneğin; Her hangi bir üye geliyor web money ödemeleri başladımı diye soruyor, emin olun web money ödemeleri başlasa zaten bu konu mesaj yağmuruna tutuluyor, ödemesi gelen zaten konuya mesaj atıyor, onun için gereksiz post atmaktan kaçınalım..

Anlayışınız için Teşekkür,

İnşallah herkes ödemesini hayırlısıyla alır..

Allah sağlık, sıhaat ve bol kazanç nasip etsin :)

Son düzenleme:
Edit : Yalnış anlaşılma olmuş özür dilerim.

İkinci edit : Aaa başlamışta benim kanallarmı atılmış anlamadım :D

Son düzenleme:
Edit:Kesinleşmeler başladı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kesinleşmeler başladı yalnız her kanal ayrı dashboard olmuş şuan anlamadım .

kapalı olan kanalları atmış bende

açık olan kanallarda bi terslik yok hepsi tek dashboardda duruyor

Son düzenleme:
Kanallar atılmamış arkadaşlar bende şimdi kontrol ettim ayrılmış nasıl oldu anlamadım.

benimde 2 kapalı kanal atılmış. arkadaşlar bu atılan kanalları ödemeyecekler mi şimdi. bitanesi geçen ay kesinleşmişti ama yüksek mebla olan bu ay kesinleşecekti yandık desenize ödemezlerse

bu nasıl bısey dasbordlardakı açık kapalı kanallar yok,tek bı kapalı kanalları bırakmış ne yapmaya çalışıyor bu quız.her ay degısık huylar çıkartıyor.

Kapanan kanalları çıkartınca odeme yapmıycak mı bu daha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri