paypal dan ödeme alan varmı arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yüksek ödemeler yapılmadı sanırım kucukleri yaptılar daha sizde de öyle mi ?
pp ye ödeme alan varmı arkadaşlar
Ya arkadaşlar 3-5 sayfa geriye giderek kim ne kadar ödeme almış nerelerden almış bakmak o kadar mı zor...?
Niye hala böyle sorular sorarak konuyu güncellemeye devam ediyorsunuz... Adminler her defasında konuyu boş yere güncellemeyin bizi banlamak zorunda bırakmayın diye uyarıda bulunuyorlar ama hala ve hala gereksiz post kasmaya devam ediliyor...
Biliyoruz herkes gergin ve ödemelerini bekliyor ama artık bu konuya ödeme alanlar dışında post kasılmasını görmek istemiyorum (istemiyoruz)...
Belki bende şimdi gereksiz post kastığım işin banlanacağım ama adminler bu işe bir el atmalı diye düşünüyorum...
Bu gergin günlerde birbirimizi kırmak adına veya alıntı yaptığım arkadaşları incitmek adına yazmıyorum ama birilerinin bunları yazması gerekiyor...
Neyse biraz dikkat arkadaşlar...
BOL KAZANÇLAR...
darısı başımıza hocamBugun pp 4 hane yatti
wm ler daha tam yatmadı eksikler var wm alamayan arkadaslar var mı?
wm ler daha tam yatmadı eksikler var wm alamayan arkadaslar var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.