QuizGroup Temmuz Kazançları Ağustos Ödemeleri

acele etmeyelim arkadaslar ben daha 1 kanal kesinleşti:)

Arkadaşlar gün önemli bir gün bu konuyu takip etmek sizin için önemli olduğu için lütfen gereksiz mesaj atmayalım bu konuya, yoksa bu ceza alarak bu konudan mahrum kalacaksınız, Quiz ile ilgili sorunuz varsa Quizin kendi konusunu kullanın; QuizGroup - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi bu konu kesinleşme konusudur, konuyu aktifleştirirken benzer şeyleri yazdım hala tekrar ediliyor bu bir uyarı mesajıdır aksi takdirde 1 (bir) gün ceza alacaksınız..

10 kanaldan 2 kanalım kesinleşmiş baya düşük bir miktar. Sanırım en eski quize sokulanlardan yenilere doğru kesinleşiyor

Bende Hiç Kesinleşen yok.Kesinleşenlere Hayırlı olsun:)
sanırım Kanallar eklenme sıralarına ,eskiden yeniye doğru kesinleşiyor

Kesinleşme tamamdır :)

Bi dashboard kesinleşmiş kapananları ayırmışlar ama kapananların ödemesi nolacak bilen varmı ? Mesela bu ayın sonunda haziran kapanan bi kanal vardı onu alacaktım nolacak o iptal mi ?

10 kanaldan 2 kanalım kesinleşmiş baya düşük bir miktar. Sanırım en eski quize sokulanlardan yenilere doğru kesinleşiyor

kanallar kesinleşmiş hayırlı olsun herkese

acele etmeyelim arkadaslar ben daha 1 kanal kesinleşti:)

Arkadaşlar kesınlestıgını nereden anlıyoruz benım dashboard ana ekranın'da boyle gosteriyor .

95Gk08.png

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] benim de aynı o durumda ekran quizde ilk ayım geçen ayın başında eklemiştim kanalları beklemekten başka çaremiz yok sanırım bekleyip görelim

Earnings kisminda June 2015 yerine July 2015 yazmasi gerekiyor sanirim? Bu arada kanallara giriste tekrar sozlesme onaylanmasini istiyor, bunun kesinlesmeye etkisi olmaz heralde?

Doğru dürüst kazandıran 1-2 kanalım vardı sadece onlara bakabildim kesinleşme olmuş. Ödemeleri sorunsuz alırız insallah.

aga bunlar bi tilkilik yapıolar ama anlarız bakalım yakında sabahtan beri bi dünya kanallara girdim... ilk forum doldurduğum kanallara giriş yapabiliyorsan toplu görebiliyorum. Yapamıyorsan tek tek bakıyorum ve cidden hiç bişey anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri